Yesim Tadı ef-sa-ne! Hiç şüphe etmeden sipariş verebilirsiniz. Ben sizin için bir sayfaya güvenip sipariş verdim çok şükür korktuğum gibi olmadı 🤣 kıymetimi bilin ona göre 🤣 sayfanın fotoğrafını bırakıyorum alın aldırın 🤣
Hilay34 Yesim ben de buradan aldım, tadı güzel gerçekten, Ülker napoliten e benziyor, fiyatı uygun, kargosu da hızlı 🌸👌
Yesim Kedilivebebelilili 32li 65₺ ama bilsem böyle güzel olduğunu daha fazla yaptırırdım cidden. Bir tane daha sipariş vermeyi düşünüyorum eşim az olmuş dedi zaten 🤣 kampanyalar var sayfa dan bakabilirsiniz
Melikeeeyk Ben de sakın almayın diyeceğim bir sayfa yazayım. Molicikolata dan sakın almayın eşimle tadına baktık o kadar kötü ki :( iade de etmedim isimli bastırdık tadı Allah affetsin iğrenç. Masraf olmasın diye tekrar yaptırmayacağım dağıtacağım mecburen.
Yesim Melikeeeyk ayy işte bende korktum bu hani çakma çikolatalardan sandım dedim aman ne kaybetcem vereyim sipariş ama korktuğum gibi olmadı tadı çok güzel cidden böyle Nutella çikolatası gibi 🤣🤣
RbR Bende burda yazan bir arkadaşa güvenip çikolata deposundan verdim hem tadı lezzetli hem Kargo hızlı hemde baskılar kaliteliydi 😍