Htc123yy Devletin yapmadığı aşılar varmış sanırım,menenjit gibi özel hastaneler yapıyormuş bebeklere, tecrübeli anneler bilgilendirebilirmisiniz
Yesim Htc123yy sağlık ocağın da takip başlattınız mı onlar da söylüyor size sorma eczaneden alıp sağlık ocağında da yaptırabilirsiniz
mhmmddgc Htc123yy Eczaneden alıp asmde yaptırabilirsiniz.Ayrıca kızımın alerjisi vardı bazı aşılarını asmden teslim alıp özel hastanede ücretsiz yaptırmıştım
gamzosgamzos Htc123yy roto virusu asisini eczaneden alıp saglik ocaginda yaptirabiliyorsunuz ama menenjitleri doktor yapıyor bizim saglik ocagi hemsiresi yapmamisti 9.11 ve 21.ayda bexsero 13.ayda nimenrix toplam 4 kere menenjit asisi oldu suan tanesi 900 lerdeydi sanirim bexseronun tanesi nimenrix biraz daha uygun
mhmmddgc Htc123yy Kızımın Süt ve süt ürünleri, yumurta alerjisi vardı test yaptırmıştım. Doktorumuza söyleyincr hastanede yaptırman lazım aşılarını dedi. Çünkü Bazı aşıların içinde yumurta akı oluyor. İlk dozu yaptırdım 2.dozunuda yaptırdım bişey olmayınca asmde devam ettik aşılarına