Moonlight38 Bahardali İnşallah canım, sabah olsa bi göstersem enfeksiyon kaynaklı dese öyle rahatlayacağım ki
Bhry Bende de protein kaçağı çıktı ve bugün yüksek tansiyonum var 16/10lara çıktı. Gebelik zehirlenmesi yaşıyorum. Çok üzgünüm bu zamana kadar hiç tansiyon problemimde olmamıştı. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Moonlight38 Unlukacar Dün gittim canım, hastanede tekrar test verdim. Protein kaçağı çıkmadı çok şükür. Sağlık ocağı verileri yanlış olabiliyormuş. Enfeksiyon ve az miktarda mantar çıktı. Doktorun verdiği ilaçları kullanıyorum
Dilarao0 Moonlight38 gebelik zehirlenmesi(protein kaçağı) ve idrar yolu enfeksiyonu yüzünden 37. Haftamda doğum yaptım 10 gün önce tansiyonum çok yükseliyordu doktor tansiyon ilacı vermişti ve ona rağmen yüksek çıkıyordu kendinize bi tansiyon aleti edinin hemen her saat ölçün doktorunuzda bunu isteyecek muhtemelen ben tablo şeklinde hazırlanmıştım ama maalesef benimki önlenemedi ve 37. Haftamda zorunlu sezeryanla doğum yaptım
Moonlight38 Dilarao0 Dün gittim canım, çok şükür protein kaçağı çıkmadı. Sağlık ocağının verileri yanlışmış. Tansiyon aletimi de kendimle götürdüm hastanede test ettim, çok şükür bozuk çıkmadı. Enfeksiyon ve mantar çıktı, ilaçlarımı kullanıyorum
Unlukacar Moonlight38 ayyy iyi çok şükür canım benimde öyle olunca eşim artık sağlık ocağında tahlil yaptırtmıyor çok stres olmuştum bende
Moonlight38 Unlukacar Söylediğin gibi oldu canım. Moral bozukluğundan başka bişey değil, ama çok şükür korkulan olmadı. İnsan o süreçte 50 tane senaryo yazıyor
Unlukacar Moonlight38 kesinle canım bende çok kötü gün geçirdim ki direk böbrekleri etkiliyormuş ben zaten böbreğinden ameliyat olmuştum bana birşey olursa oğluma aklıma gelip gelip ağlıyordum
Buket5564 Bahardali benimde aynı durum var kanda ALT referenas aralıgı 7-28 benimki 6 çıkmıs AST aralık 11-25 benimki 10 çıkmıs normal mi Sizce düşük gibi