elifbzdmr28 Neseeli canım ben daha 36+5 haftaligim bnde de beş gündür bacak aramda vajinamda baskı ve acı var arada da sancım oluyo ama düzenli değil kontrolünde Çarşamba günü senin önceden oluyo muydu oluyorsa geçmiş miydi yoksa devamlı var mıydı
BusraKader Neseeli bende 40+5 canım bir saattir aşırı hareketli ve altıma sancı yapıyorum şuan acile gidiyorum ara ara az tuvaletim de var gibi sürekli belimde hafif ağrı var
Rabia1012 Kaç haftalıksın çocuk oynadıkça hareketlerinden baskı olabilir bence ama doktora mesaj at sor derim
Neseeli Rabia1012 40+3 dün nts vardı hiç sancı çıkmadı açılmam da yoktu.. sadece şu an aşaya bir baskı var sürekli şekilde. Önceden oluyordu ama geçiyordu.
Neseeli Rabia1012 gittim canım perşembe açılmam yok Pazartesi son kez kontrol eğer yine yoksa sezaryen dedi
Neseeli elifbzdmr28 ben 40 haftalık canım iki gündür var günde bir iki defa oluyor sanırım çatı muayenesinden sonra oldu..sancı zaten 34 haftadan sonra olması normal canım endişe etme o konuda bende de oluyor geçiyor.
elifbzdmr28 Neseeli sancı geciyoda canım vajinamdaki baskı ağrı hiç gecmiyo oturamiyorum bile doğru düzgün çatı ağrısı diyorlar ama bilmiyorum işte bu ağrıyla bı kaç hafta daha nasıl dayanırım bilmiyorum