benimmdunyamm Kızlar ne gogusum büyüdü ne şişti yumuşacık sütüm.hic gelmicek gibi hissediyorum ben böyle olup sütü hemen gelen var mı
Oelrlrkmemdmd benimmdunyamm benimde 16 haftaya kadar şişti şişti öyle kaldı artık şişmiyor yumuşak 29 haftalıgım şuan
Ormanmeyveli benimmdunyamm Benim büyüdü 2 beden fakat hiç süt vs gelmedi 🙄 Bu haftadan sonra damla damla gelenler varmış 32. Haftadayız. Acaba sütüm mü yok hala diye düşünüyorum
Hanzademerve benimmdunyamm ben 33 haftalık gebeyim, göğüslerim 75ti halen de 75 sadece hafif bi dolgunluk geldi o kdar bende korkuyorum sütüm gelmicek diyeee 😓 inşallah sütüm olur
Gizem260 benimmdunyamm bende 36 haftalığım hiç göğüslerim de hassasiyet şişlik yok büyümedi de eskiden 75 takıyordum hala aynı
teachering06 25+2 deyim benimde sadece kahverengi bölge acayip büyüdü, gögsümin yarısı kahverengi resmen, başkada hiç bişe yok ne hassasiyet ne dolgunluk…
durumom2022 23 haftalığız Aynı soruyu bende çok merak ediyorum ve sütüm gelmez diye çok korkuyorum hiç bir fark yok hamilelikten öncesiyle 🥺ama 7. Aydan sonra gelir korkma diyorlar inşallah öyle olur
Keyf_endam19 benimmdunyamm doğumdan sonra yumuşaktı hiç hassasiyet yoktu göğsüme verdiler emzirdim hassasiyet olmadı bugün 4. Günüm daha yeni şişmeye başladı emdikçe göğüsler dolup şişiyor