Aleyna-x Kızlar cinsiyet tahmininde bulunacak var mı?? bu ultrasonda 16 haftalıktı ama şuan 20 haftalık olduk hâlâ kendini göstermiyor minik bıdık sizce cinsiyetimiz ne
Aleyna-x A_r_m_i07 doktor bana öyle dedi ama ben şuan bebeğimi 20 haftalık diye biliyorum o zaman daha mı küçük
A_r_m_i07 Aleyna-x ultrasondaki tarihle şimdiki tarih arasında kaç hafta var ona bakın ordan belli olur 😍 ben bakınca 17 haftalık oluyorsunuz
Aleyna-x A_r_m_i07 ultrasonda yazdığını bilmiyordum hep doktor söylüyordu bana 12 haftalık 16 haftalık diye şimdi moralim bozuldu ben 20 haftalık olduk diye sevinirken daha 17 haftalikmiş meğer 😢
1prenses2prensyenigebe İlk attığın resim 13 haftalık yazıyo ikincisi 9 haftalık son adet tarihiniz nedir
A_r_m_i07 Aleyna-x neredeyse 6 hafta geçiyor üstünden yani 19 çıkıyor bu sefer .😍ama yanlış bilgilendirmek istemem yinede hakkını helal et
1prenses2prensyenigebe Aleyna-x aynen 19 haftalık falan sanırım hesaplamaya baksana Google da yada ilk bebeğim yazan yerde de yazar kaç haftalık olduğu