Tutiko dilann22 bu dedigniz basit bisey deil deger baya yuksek pıhtı atarsa beyne akcigere kötü olur hastanede takipli olun
dilann22 benimmdunyamm Bi doktor yatış dedi başkası gerek yok oskapar yazdı aldık bi tane vuruldum bugün . Sizde aşırımı yüksek yatış yapayımmı
benimmdunyamm dilann22 değerler hakkında bilgim uok canım ben covid geçirdigim için oksapar 6 binlik kullanıyorum
Deletedmom_85 Gerçekten burada ki insanların bilgisine, ağızdan çıkacak sözüne, doktorlardan daha mı çok itibar ediyorsunuz ?
dilann22 Deletedmom_85 İki doktor da farklı konuşuyor o yüzden soruyorum buraya zaten fikir almak amacım
Derya_derya İğneyi yapın zaten yüksek değer vermiş iğne için .d dimer değeriniz de çok yüksek aman dikkat edin en üst sınır 600 diye biliyorum .benim 1200 dü değerim 3 ay iğne vuruldum .Doğumdan 1 gün önce bıraktım
el1fff dilann22 benimde covidden 2800lerde çıktı 10 gün oksopar kullandım 1500lere düşmüş oksopara devam edeceğim, size neden yatış verdiler bana hiç söylemediler bile yani yatırınca ne yaptılar bana hiç bir şey anlatmadılar o yüzden merak ettim geçmiş olsun
Pndkoala Benim 1750 doktor sabah akşam 4000 Luk enoxa başlattı daha önceden bende üç ay kullandım değeri düştüğü için bırakmıştım şimdi yükselince tekrar basladik riske atmamak icin.
dilann22 el1fff Her an her şey olabilir diye yatış yapalım dedi doktor bana da bişey olabilirmiş çünkü pıhtı atarsa. Şimdi hem oksapar hem coraspirin kullanıyorum 1 ay sonra yeniden bakılcak kanıma ona göre devam edeceğiz. Bu arada hastanede 3 gün kaldım fazla kalmadım sonra çıkmak istedim
el1fff dilann22 anladım sağolun bende oksopar ve coraspin ile devam ediyorum ama anca bu kadar düşmüş bende tekrar baktıracağım, geçmiş olsun