Cansuu48 İkinci trimester dan sonra uykudan bacak kamplarıyla uyanan var mi. Benim birkaç seferdir oluyor ağlayacak duruma geliyorum hic hareket edemiyorum bacağımın arkasındaki baldirlarda oluyor kasılma gibi 😔
deniz_kizi Cansuu48 magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor. Doktora söylediğinizde suda eriyen tatlı bir hap veriyor. Meyvesuyu gibi bişey. Benim iki hamileliğimdede sadece o hapla geçti bacak kramplarım
Gezgin4592 Cansuu48 evet benim öyle son bı kaç haftadır ayni bacağın alt baldırı sanki damarları çekilir birbirinden ve uykudan o ağrıyla uyanıyorum 🤷bnde sekizinci aydayim bu ayda ortaya çıktı
Cansuu48 EmineDefneGokce gunde 1 tane soda içiyorum aslında ama bu ara çok sık olmaya başladı 26.haftadayim
EmineDefneGokce Cansuu48 O zaman tahlil yaptırıp ilaç isteyin sonuca göre . Gerçi doktorlar tahlilsizde veriyor galiba
Baydemirhilal Benimde oluyordu doktorum magnezyum verdi maden suyu iciyordum cok bir faydasi olmadi bana ama sut ictim sut baya azaltti kramplarimi
DuyguTpl Benim de 24 te başlamıştı. Doktoruma daha bacaklarım dedim ve anladı çok normal olması dedi ve suda eritilen magnezyumdan yazdı. Fakat ben onu içemedim midemi çok bulandırdı ve hap olarak değiştirdi. Şuan 37 4 üm hala içiyorum
Balrengii Bende nutriwayin aldim, hem çalışıyım hem magnezyum içeriyor, ondan sonra biraz düzeldi canım yoksa bağırarak uyanıyorum sabahları
ebrue Cansuu48 aynı şikayetleri bende yaşıyordum soda maalesef işe yaramadı en son doktora gittim magnezyum verdi onu kullanıyorum ve geçti
Evhamlianne92 Cansuu48 doktorunuza danisin takviye magnezyum alin ben magosit kullaniyorum ve memnunum mesela