hankayaa123 iyikide almamışsınız ben ilk doğumda aldım ordan bana kutuda garanti kağıdı gelmedi normalde oluyormuş neyse başta sağlam gibiydi sonra sebepsiz puset portbebe takma yeri birden kırıldı garamtiye yolladım hiç garamti kağıdınada sormadılar yolladığımda alalı 5 ay oluyordu neyse geldi karşıladılar ama 1 ay sonrası falan puseti portbebenin kendi kumaşları emniyet kemerli dahil sökülmeye başladı whatsapp hatlarına yazdığımda ürünü bizden aldığınızı ne bilelim belki 3-4 sene kullandın yaşan atıyorsun diye azarladılar sonr ben daha 1 ay çnce garantili şekilde aparatını yaptıklarını söyleyince yaptıysak sistemde kayıtlıdır dediler dönüş yapıcaz dedilrr yapmadılar en son ben mallarına sahip çıkmıyoelar diye verip veriştirince sistwmde adınız yok tamire falan gelmemiş bu ürün diyerekten beni arayarak bildiğiniz bağırır tarzda konuştular sonra eşim elimden telefonu alınca engel yedik arabaya ne olduya gelirsemde puset takma yeri yine kırıldı pusetim söküldü emniyet kemerinden eser kalmadı tekerlekleri kırıldı ve bunlarım hepsi 1 seneden az zamanda oldu 2. Çocuğum kullanamadı yani yeni araba almak zorunda kaldım bu sefer bebek mağazasından aldım 1 senedir kullanıyorum ilk günki gibi yepyeni bilinmedik yerlerden almamak gerekiyor bu tüe şeyleri