Ekonomist28- Kızlar anne karnında bebeği zayıf olup doktor tavsiyesi ile beslenip kısa surede bebeğine kilo aldıranlar var mi? Arkadaşımın bebeği geriden geliyormuş 1 hafta doktoru muz te demiş kilo alması lazim demiş 34 haftalık. 1 hafta sonra yine çağırmış hatta! Sizler ne yediniz de kilo aldı bebek! Genetik diyenler değilde gerçekten bebeğim zayıftı sunlarla kısa surede kilo aldı diyenler yazabilir mi?
tazebiranne_hg04 Ekonomist28- canım ben 1 hafta boyunca hergün fındık içi, süt, mutlaka 2 kibrit kutusu peynir ve günde 2 yumurta yedim bebek 2090 kg iken 2.650 oldu
Oelrlrkmemdmd Ekonomist28- bende de oldu o sorun 28 ken 26 gösterdi doktor senin yemenle alakalı değil dedi ama ben o hafta et süt yumurta 2 tane yedim kuruyemişler yedim hep çiğ badem falan 1 haftaya düşürdüm arayı halaaa öyle yemeye devam ediyorum. Aranın 4 haftaya ulaşırsa erken alacağını söyledi bana da haftada çağırıyor doppler yani ultrasondan kordondan geçen kana bakıyorlar bende onda da sorun çıkmadı çok şükür
Elly20 2 haftada 500 gram aldı benim bebeğim. 29 haftadan 31 haftaya Diyetisyen önerisiyle süt, badem, ceviz, kaşar peynir, beyaz peynir oldukça çok tükettim. Ona yoruyorum ben🥰
Ekonomist28- tazebiranne_hg04 ahh ne güzel bir artış maşallah.. İnşallah arkadaşımın da artar.. Çok tesekkur ederiiizzz😍😋
derinnguney tazebiranne_hg04 Maşallah bende yiyorum ama kilo aldıramıyorum 32. Haftada 1 hafta geride dedi doktor. Bu kilo kaçıncı haftanızda arttı.
Hicran-01 Benim bebegıminde kilosu haftasından eksik. 27. haftada 670 gr. sizlerin bu haftalarda kac gr di.
Oelrlrkmemdmd Hicran-01 Canım çok az senin ben 28 de 1.30 gramdı doktor bana az dedi ve 2 hafta gerilik vardı sende kaç hafta gerilik
Haticeeklyc Hicran-01 Ben 26. Haftada gitmiştim 885 gram dedi. Şuan 27deyim. Ama bu haftalardan sonra kilo almaya başlıyormuş bebek
derinnguney tazebiranne_hg04 et yumurta peynir ne varsa yiyorum ama bugüne kadar hiç öğlen ana öğün yapmadım hep ceviz fındık fıstık yoğurt meyve öyle geçirdim belki de ondan