Mavimsi_ Merhabalar şuan 9.haftamdayım sürekli baş dönmesi yaşıyorum açken daha kötüyüm tok olunca hafifliyor ama geçmiyor tansiyon düşüklüğü gibi sürekli ayakta duramıyorum. Bu durumu yaşayan var mı nasıl bi yol izlediniz veya ne yapmamız gerekiyor
Greeneyes1997 Bende 9+1 aynı şeyleri yasiyorum ustelik mide bulantisi koku hassasiyeti bas donmesi tansiyon düşüklüğü tuzlu seyler ye ayran iç tansiyonun normale dönsün.Ben ayran bile içemiyorum 🥺
DenzRya Greeneyes1997 benimde bugün 9+1 baş dönmesi bende de var ama sizdeki gibi çok değil ben sürekli yoğurt ve ayran yeyip içiyorum.koku hassaiyeti ve mide bulantısı da başladı bende iyice😔
Greeneyes1997 DenzRya bendede ayni canim moralini bozma hersey inşallah gecicek ben kendimi oyle motive ediyorum. Bu arada siz 12 hafatada ikili taramaya gireceksmisiniz? Bana doktorum gir dedi ama korkuyorum yanilma payi cok oluyor
Greeneyes1997 DenzRya herkesin çocuğuna down diyorlar anneleri korkutuyorlar ama çocuk sağlıklı doğuyor ve anneler boşuna stress oluyor hamiellik boyunca.Sanada kesin ikili tarama soyelr doktroun 11-14 hafta arasinda