Mrv135 Ela344 Karpuz. Allah affetsin ama nefret ederdim. Sadece tadını bilirim yani ve hiç sevmedigim için yemem. 20′ li haftalarda canım deli gibi karpuz istemeye başladı ama öyle böyle bir istek değil. Sabah kalkıp karpuz peynir ekmekle kahvaltı yapıyordum. Sonra şeker çıktı şimdi yine yiyemiyorum 😂 Belki de şekerden dolayı canım istedi bilmiyorum çünkü tatlı da pek seven biri değilim ama canım tatlı da istiyordu o zaman.
Mrv135 Ela344 Tadını biliyordum zaten. Yani sadece büyük teyzeler falan hadi benim hatırım için bir lokma ye falan derler ya o zamanlarda bir lokma alırdım cidden dakikalarca çiğner dururdum. Sevmiyordum tadını önceden. Ama hamileyken valla bayıla bayıla yedim herkes şok oluyordu 😂
Mrv135 Ela344 Ay evet zaten hayalini kuruyorum şimdi doğumdan sonra rahat rahat hamburgerler, pideler, karpuzlar, tatlılar 😄 Sağ salim kucağıma alayım da inşallah 🙏
Ela344 Mrv135 hamburger 🍔 mi 😳 şu sıra zaten aşırı derece de hamburger aşeriyorum ama bulunduğum şehir de hamburger yok 🥺inşallah da karpuza alışırsın 😇😇
Ela344 Mrv135 normalde Muğlalı’yım ama eşimin görevi nedeniyle Ağrı/patnosta oturuyorum 😒 siz nerde yaşıyorsunuz
Serap-Yigit En son oğlum doğduğunda 8 sene önce kayısı yemiştim o da kabızlığa iyi gelir belki diye. Yeni çıkıyordu daha 1 nisanda doğdu oğlum. Sonra hiç yemedim. Ama şimdi kayısı o kadar seviyorum ki bayılıyorum 8 senede ne değişti bilmiyorum 😂bir de karpuz Bİle yiyorum hayatta sevmem
Mrv135 Ela344 Ağrı benim memleketime çok yakın ben de aslen Iğdırlıyım ama İstanbul’da yaşıyorum. Iğdır’da bağlı olduğum köy de Iğdır’dan çok ağrıya daha yakın mesafe vs olarak..
beybito27 Ela344 3 ayı bitiriyorum kusmalar bile yeni başladı. Ters gidiyor bende galiba birşeyler 😂 çocuk iyice sekillenince geçer diyorlar tiksinmeye. Deterjan kokusu yüzünden bulaşık makinesi bile çalıştıramiyorum
Dsnyg egesmommm ay sni bende öyleyim ben 8.haftaligim asla tstlisiz yapsmsm ve kahvesiz ama hamileligimden beri igreniyorum.
MeriHera Ela344 evet erik sevmem mesela ama hamileliğimde ömrüm boyunca toplasan yemediğim eriği sadece 1 günde yemişimdir 😄