NefesBebek Kızlar merhaba 💐 Bebeğim için Kapı süsü yaptırmak istiyorum ama bir sayfa buldum kapı süsü ve magnetlerle 500 küsür diyor. Önerebileceğiniz fiyatı boyle olmayan sayfalar var mı? Ve genelde fiyatlar böyle mi?
Ayseakbulut NefesBebek ben trendyoldan isim yazılı 40 TL ye pano aldım ve çiçek süs vs alıp kendim süsledim uygun maliyetli oldu
smnrsmnr NefesBebek heryer öyle maalesef bende 500 küsüre yaptırdım. Çok sayfa gezdim ama heryer hemen hemen aynı. Kendim yapayım desem çıkıp malzeme alacak yerler evime uzak ve gaz parası o malzemeler desem sadece kapı süsüne aynı parayı vermiş olurdum. Pahalı ama çok güzel oldu yinede paylaşayım sizinle [
Mrv_123_bg NefesBebek nisa atölye kesinlikle tavsiye ederim ürün bitince foto video atiyor ödemeyi sonra yapiyorsunuz ben cok memnun kaldım
NefesBebek Ayseakbulut şuan kayinvalidemlerin köyündeyim malzeme alacak yer yok buraya kargo da sıkıntı 😔😔
NefesBebek smnrsmnr çok güzeeeel 😍😍 Sağlıkla kullanmak nasip olsun İnşaAllah ❤️ sayfaya bakıyorum yine de teşekkürler 😊
Ebrugy NefesBebek soner_süs_bebek Ben buraya yaptırıyorum çok güzel ürünleri malzemesi bol bol koyuyorlar