Kızlar yaklaşık 1senedir evimi karıncalar bastı (catı katında oturuyorum ona rağmen) ve asla kurtulamıyorum..
brnim böcek fobim var ve böcek fobisi olanlar beni daha iyi anlıcakdır, her türlü böcekden korkuyorum, nefret ediyorum kriz geciriyorum resmen.. hani sadece korkmakda değil iğreniyorum da asla dokunamam süpürgeyle cekiyorum mecbur, denemediğim şey kalmadı hem doğal hem ilaclarla ama yine geliyorlar.. evde terliksiz gezemiyorum resmen🙄 şuan 27+5 haftalık hamileyim ve artık sinir krizleri geciriyorum ağlıyorum yeter artık diye hani 1-2 karıncadan bahsetmiyorum aşırı coklar..
Üstüme bşrden gelirler diye cok korkuyorum cünki cok kötü tepki verebiliyorum.. hamileyim bide.. bikere perdeyi cekerken perdede böcek vardı (yatağın üstündeydim ayakda) ve o anki oanikle yere yapıştım düşüne biliyormusunuz ? Ya hamile olsaydım ozaman hani benim tepkilerim belli olmuyor yanlış bir hareket yapıcam diye cok korkuyorum..
sizinde başınıza geldimi şunu şunu yaptım gittiler dediğiniz oldumu? Birde şu kac gündür galiba süpürgeden cıkıyorlar önce böyle olmuyodu bildiğiniz saniyesinde geri cıkıyolar ağlama krizlerine giriyorum😩