Dilaraortacc1 Mrvtyzcglu oglumun hareketlerini hissettigimden beri hep sağ da bi alimdi sanırım onun bilgisini okudum erkek bebeğe hamile olanların sağ meme ucu daha büyük oluyormus yerden kalkarken sağ taraftan destek alıyormuş vs vs tesadüfte olabilir 😄
Annesininportakali53 Mrvtyzcglu hurafe olduğu kesin kuzum ama bende bütün hurafeler tuttu o ayrı konu kan yenileme, cin takvimi bu bebek solda muhabbeti ,nub teorisi, ye eksiyi çıkar ayseyi hepsi tuttu bebeğim kız 🤣🌸🤲🧿
Princessmom Mrvtyzcglu bebegm erkek hep solda ilk hissettgm seğirmeler ble hep soldaydı halada solda 36 haftadaym 😌
Talihimyokbahtimkara Mrvtyzcglu Bu Ramiz adında bir halk sağlığı uzmanın ortaya atmış olduğu Ramzi teorisi. Fakat yapılan araştırmalar sonucunda cinsiyet ve plasenta arasında bir ilişkiye saptanamamış gerçeklik payı yokmuş yani
girl_boy_annesi Mrvtyzcglu kızımı solda hissettim bu bebeği sağda doktor erkek dedi bendede tuttu Rabbimin izni ile 🥰
Mrvtyzcglu Bende solda hissediyorum hep bebeğimi ama cinsiyet bilmiyorum pekde bir önemi yok aslında sağlıklı olsun da . Kayınvalidem devamlı bebek sağdaysa kız soldaysa erkek olur diyip beni bunaltıyor ama erkek bebek delisi olmuşlar iyice