Gulcandnrts Merhaba arkadaşlar bugün 38 haftaya gireceğiz sizce takibimiz kaç günde bir olmalı doktor ta haftaya gel dedi ama bana uzun bir süre gibi geldi devlete gidiyorum son haftalar sıkıntılı haftalar çünkü 😒
Gamzeates Gulcandnrts merhaba şehir hastahanesine gidiyorum 38+5 olduk bugün kontrol vardı haftaya çağırdı 39+5 olucam bir hafta ara ile çağırıyorlar doğum şekliniz belli oldu mu acaba
Asenahil Gulcandnrts Merhaba ben de 38 e giricem nasip olursa bı kaç gün kaldı İzmir de devlet Hastanesi’ne gidiyorum, bana da doktor 10 gün sonra gel dedi kanama veya suyun gelirse de acile git dedi sen nasılsın? Var mı hissettiğin değişik şeyler
hunilimom Gulcandnrts normalde 2-3 hafta 35 bitti bugün 10 gün sonra çağırdı ilk gebelikte aynısı 37 den sonra haftada 39-40 olursan 3 güne bir 41 e kadar gün aşırı nst gidiyordum devlette
Gamzeates Gulcandnrts gelmezse 41 haftaya kadar bekleriz dedi doktor bananda benim de öyle baş aşağı da :)
Gamzeates Gulcandnrts karısık vallahi yüksel onarana gidiyorum memnunum ondan cinsiyetimiz kız ikinci hamileliğim benim sizin?
Asenahil Gulcandnrts Ben de özellikle akşamları çok hissediyorum vajina da batmam oluyor ve toplanıyor bı yerde sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏 sabırsızlanıyorum
Gulcandnrts Asenahil hem korku hem acele hem sevinç ama şuan korku daha çok ilk çocuk olunca ve normal olunca 😒😂
Gulcandnrts Gamzeates benim ilk teyzemiz bizimde kız özlem hoca ve Necati hocaya gidiyorduk ama degistrcm haftaya
Gamzeates Gulcandnrts oy maşallah 💜💜 sağlıkla gelsinler annesiben de necati hocaya gidiyordum ama başı cok kalabalık ne sorsam acele cevap veriyor yazık adamcağıza 😂
Gulcandnrts Gamzeates vallahi ben o yüzden değil her şeyi sorun ve problem haline getiriyor biraz aceleci insanı tereddute sokuyor o yüzden bıraktım vallahi korku sardı gene napariz bilmiyorum 😒
RbR Gulcandnrts ben 38+0 da gittim açılmam vardı yarın yşne gel dedi dün yşne gittim pazartesi tekrar çağırdı beni açılmamı kontrol edecek bu arada bazıları para için diyor ama kontrol olarak geçtiği için hiç para ödemiyorum
Gulcandnrts RbR bizimki devlet Hastanesi bizde 38 olmak üzereyiz gece bakalım Perşembe çağırdı ani bir şey olmazsa haftaya Perşembe gidecegiz
benimmdunyamm Gulcandnrts 35+5 haftalıgim doktor da beni haftaya çağırdı artık 1 haftaya bir çağıracak sanırım