Belief İkinci gebeliğim ilkinci serklajim ama hangisinin daha iyi etki verdiğini hala öğrenemedim doktorlar da tuhaf hepsi farklı birşey söylüyor yardim please?
gbdl2023 Serklaj daha olmadım ama 12 haftada olucam şimdilik vajinal yoldan alıyorum progestani 3 öğün doktorum öyle başlattı ilk gebeliğimde yan etkisi çok olursa vajinal alabilirsin demisti ikisi de farklı doktor doktordan doktora değişiyor sanırım
Belief gbdl2023 Evet yan etkisi olunca öyle diyorlar fitil olarak al diye geçen başka bir doktora görünmek zorunda kaldım diyorki alttan işe yaramaz yut artık neyin doğru neyin yanlis olduğunu anlayamiyorum.. hatta zarar verir falan dedi serklaja bende merak ettim serklaj olanlar nasıl kullanıyor diye malum normal bir gebelik değil bizimki dikiş olmasa neyse halbuki hep fıtil kullaniom bende çok nadir tutuyorum😕
Merveebuluttt Belief umut oluyorsunuz bana duyunca ihtimal veriyorum bebeğimi kucağıma alıcağıma bende serklajlıuımda 🙏
Belief Merveebuluttt İlk önce inanmak sonra sabır dua ve kendini yormamak fırsat buldukça yat ayakta kalma çok benim ilk gebeliğim sürekli yattım dikişten sonra şimdi iki yaşında bebeğim olduğu için o zamanki gibi yatamiyorum ama yatmaya çalışıyorum diyelim..
Belief Balahatunn Sanırım sizin rahimde perde varmış rahim ağzı kısalığı yoktu dimi yoksa olcumleriniz kaçtı diye sorucaktim da ağızdan almanızda ki faydayı görmüş olurdum 🤔
tontonhanim 12+5 te serklaj oldum serklaj olana kadar fitil olarak aldım serklajdan sonra 3 öğün hap olarak alıyorum
calciumoxalat Ben geçen hafta oldum serklaj canım, öncesinde vajinal aliyordum sonra ağizdana çevirdi.Midem rahatsiz oldu simdi iğne oluyorum prolotun depot diye oda progestron hormonuymuş.