İğneyi vurduktan sonra hemen uyusmaya başlıyorsun hatta ben yattıktan sonra adamlara uyusmadim ben hissediyorum dedim de ayağını kaldır bı dediler kaldiramadim uyusmussun dediler 🤦🏻♀️ sonra doktor geldi aci kontrolü yapalım gibi bişey dediler onu da hissetmedim ben hatta doktor başladı mı acaba diye düşünürken meğer bebeği çıkartmaya ugrasiyormus , ilk doktoru beklerken biraz midem bulanmaya başladı başımdaki adama söyledim seruma birşey karıştırdılar geçti. Kafamı çok oynatmamaya çalıştım baş ağrısı vs çok oluyormuş diye hep tavana baktım ya da gözlerimi kapattım. Bir ara çok kötü titremeye başladım dudaklarım falan uyuştu doktora söyledim beni direk bayilttilar sonrasında. Ameliyatın bitmesine yakın uyandım tekrar odaya götürdüler arkadan doktor geldi bı yarım saat sonra karnıma bastırıp kanama kontrolü yaptı , 6 saat sonra kaldircaz dediler 6 saat sonra geldiler sondayi çıkarttılar tekrar bı kanama için hasta bakıcı uterusuna masaj yapicam biraz canın yanacak ama çok iyi gelecek dayan dedi bastırdı 1dk ya yakın bastırarak masaj yaptı ama öyle nefes kesecek kadar falan acı olmadı dayanilabilir tabi yeni ameliyattan çıkıyorsun aci oluyor olmuyor değil sonrasında giydirip kaldırdılar benim ameliyatta çok kan kaybim olduğu için tansiyonum düştü yürüyemedim ilk kalkış acısı da korktuğum gibi değildi idare edilebilecek bı acı. Benim için en sıkıntısı gaz çıkartmak oldu bir türlü cikartamadim gaz sonraki gün sabah cikartabildim anca. Gaz çıkınca katı gıdalar yemeye başlıyorsun. Bol bol yürüdükçe ağrıların baya geçiyor. Ameliyattan sonra Nescafe içtim ve bitter çikolata ye diyorlardi ama ben gaz cikartamadigim için yememe izin vermediler. Ne baş ağrısı ne bel ağrısı bir sıkıntım olmadı.