Deletedmom83940 Deletedmom727272 yok kız ne 9 günü sata göre 16+5 haftalık şu an 😂 bizimki çabuk doğmaya çalışıyor galiba erkek ismi belliydi bizim kız düşünüyorduk 😅
Deletedmom727272 Deletedmom83940 yok geri vitese alır o anası iyi beslemişsin😂 adıyla yaşasın nasıl güzel adı olacaksa💋
La_Liberte Deletedmom83940 pipi göründüyse nettir bence. Haftası da küçük değil. Sağlıkla gelsin minik bey 🙏🏻😊
[silindi] Deletedmom83940 hele sen benle dalga gecersin haaaa , afferim yegenimeee :D saka bir yana pipi degil kordon falanda olabilir her hafta kontrol ettir. Ben oyle yaptim ama bende full kiz gitti detayli ultrason da anca emin oldum ama ben…
Deletedmom83940 [silindi] hahaha demi ya haftaya tekrar bakıcak işte aman sağlıklı olsun da hiç farketmiyor 😊
[silindi] Deletedmom83940 valla icine ne doguyor onu soyle baci , ben ruyamda hep kiz gotu gordum , hep kiz hissettim herkeste erkek dedi. Ama kiz cikti jdndmd
Deletedmom83940 [silindi] hiç bişey hissetmiyorum desem sadece ilk hamile olduğumu öğrendiğim de kız bebek emziriyordum 😂
Fundatercuman Deletedmom83940 Aaahh ahhh ben demistimm 😂 Birebir aynısını yaşadım birebir 😂 Şimdi 36+1 olduk hala o pipi var yani kız değil bitti umutlarım😂
Seda35 Deletedmom83940 16. Haftada kız dı 19 da erkek olduğunu öğrendik simdide bu moda galiba 😂 biraz önce detaylı ultrasona girdim erkekmiş emin olduk
Seda35 Ayseport Valla bilmiyorm gördü mü görmedi mi en son gittiğimde bizede göstermişti ilginç olan makinaları çok iyi görememesi mucize 😅
Ayseport Seda35 gerçekten mucize olmş sizinki benm doktorum hep 12.haftada söyledi kız dedi kız çıktı bu gebelikte de 11 de açmadı açsa söylicekti 17 de gittim kız dedi boştu bacak arası böyle postları gördükçe bende acaba mı diorm
aslansmommm Deletedmom83940 bana da 12. Haftada kız gibi 16. Haftada erkek kesin demişti ve pipi resmi vermişti direk çok netti 😊 hayırlı olsun 🥰