Harika178 Bugün kontrole gittim ben 6+5 diye biliyordum fakat ultrosonda 6+1 gözüktü ve kalp atımı daha yeni oluşmaya başlamış daha cok ufak dedi, sağlıklı gayet iyi ama dedi benle aynı durumu yaşıyan var mı
sinemkarakuzu Harika178 bende bugun 6 haftalık oldum yarın kontrolum var kalp atısı için olur mu olmaz mı bilemiyorum
Annesininportakali53 Harika178 kuzum bebegin 1 hafta önde veya geride olması bir önem arz etmiyor sen yine son adet tarihine göre git benimde başından beri bir hafta önde 21 haftalik oldum hala öyle ilerledikçe haftasını yakalıyor kafan karışmasın
sinemkarakuzu sinemkarakuzu sanırım sizin gec dollenme yumurtlama da olabilir cunku doktorun soylediğiyle burda aynı tam 6 haftalık
seymanuurr Benimde adet tarihi ile ultrason da 1 hafta fark oluyordu şuan gelişimi normal cihazlar arasında da fark olabiliyor ölçüm de bende 6 haftanın sonuna doğru duydum kalp atışını
seymanuurr 2 hafta sonra bi özele gidebilirsiniz genelde devlette muayene olduysan 1 ay sonraya atıyor
Annesininportakali53 Harika178 sorun yok kuzum doktorun kalp atımı daha yeni oluşmaya başlamış demiş zaten endişelenme hem bir sonraki ultrason dinlemen daha iyi büyümüş olacağı için gümbür gümbür dinlersin ben 6+4 te kalp atisi bebeği feln gördüm attığını gösterdi ama dinletmedi zararlı diye tam 12. Haftamda duydum gümbür gümbür şuan 21 haftalik hamileyim toplam 2 kez duydum hep dinletmiyorlar zararlı diye hareketlerini hissediyorum diye duyma gereği hissetmiyorum ilerleyen zamanda hareketlenince zaten dinlemeye gerek kalmayacak