Ebru0307 Merhaba kızlar önceki doktorum bana bebeği hep kız dedi alışveriş yapabilir miyiz dedim evet dedi ama sonra detaylıda erkek çıktı ve şok yaşadık başka dr gittim oda erkek dedi içimdeki seste kız diyor kime inanıcam şaştım kaldım
Canpolat Ebru0307 Detaylı da bu cinsel organı bu testisleri demediler mi ? Genelde detaylı da diyorlar benim doktorum herşeyi tek tek gösterdi mesela renkli olarak da,rapora da erkek diye yazmıştı. Detaylı da görmüşseniz erkektir neden şüpheye düştünüz ?
Yasi_2023 Ebru0307 kaçıncı haftada kız dedi yüzde kaç ihtimalle çok mu kesin konuştu doktorunuz tecrübeli mi bana da 12. Haftada yüzde 90 kız dedi bende emin değilim
Ebru0307 Canpolat doktorum o kadar kendinden emin konuşuyordu ki belkide kendimi kıza alıştırdığım için ve herşeyi pembe aldığımız için inanmak istemiyorum önemli olan sağlığı ama şüpheye düştüm renkli ultrasonda erkek dedi 2 kez baktı ama şu şurası bu burası demedi çokta ilgili değildi ztn
Ebru0307 Yasi_2023 20-22 haftalık falandım kesin kız dedi 18. Haftamda %70 demişti sonrasında kesin dedi herşeyi pembe aldık yaa