Ozy Ben 14+1 günlük hamileyim ve dün birden misafirlikte kanamam geldi adet kanamasi gibi kirmiziydi ve agrisizdi hemen Doktora gittim Ultrasonla bakildi ve hicbirsey yok denildi Hersey normal gözüküyor denildi. Kanin nereden geldigini sordugumda bebek hizli hareket ettiginde bi yere deyip kanama olmus olabilir dedi eve geldim tabi Kanamam anlik birseydi bir dakika icinde durdu ama suan halen kahverengi akintim var Doktorumu aradim eski kandir o dedi ve dinlenmemi tavsiye etti. benle ayni durumu yasiyanlar varmi bu Kahverengi akinti kac gün sürer ?
Dlktpl Ozy kanamam olmustu benım ama kırmızıydı dr tedbır amaçlı progestan felan vermedımı yatıp dınlenın bence sız bolbol tedbır amaclı
BuseBasderici Ozy 12 haftalık hamileyim 6.haftamdan beri ara ara kanamam ve kahve lekelenmem(sürekli) var. Dört günde bir proluton iğne vuruluyorum ve günde iki kere progestan alıyorum
Sebahat42 Ozy benımde 7.haftada oldu kanamam kırmızıydı sonrasında kahvrengı akıntı halınde 3.4gun devam ettı.sukur suan ıyıyız 13+3olduk.banada progestan ve dınlenme tavsıye ettı doktor
Hanim78 Ozy cnm benim de 11 haftalıkken başıma geldi agrim yoktu ama parça dusurdum çok korktum bebek düştü diye Allah a şükür sıkıntı olmadı kahverengi leke de iki gün devam etti ama ben dinlenmedim hiç yatmak gerekiyor biraz sonra geçti
Ozy Dlktpl Ben yurtdisinda yasiyorum türkiyede herkeze veriyolar ama burda ilac vermiyolarmis bende sordun gerek duymadi
EsraakanY Benim de başıma geçen hafta böyle bir şey geldi 9 haftalık hamileydim doktorum kontrol etti eski kanama pozitif dedi proluton iğne ve progestan verdi hala kullanıyorum kanamam bitti ama etkisi sürüyor ilaç beni mahvediyor çok geçmiş olsun
Mela Ben 16 haftaligim başından beri haftada bir iki oluyor damla şeklinde kırmızı sonrası kahve rengi bende progestan ve pruluton iğne haftada bir falan oluyorum başından beri böyle 16+2 yz qyni hala sürekli pamuklu bez utuleyip koyuyorum pedlere guvenmedugim icin
Denizz19 Ozy canım sıkma canını benim de o haftada kanamam olmuştu ben denize girmiştim ama bir ağrım oldu önce sonra kanamam olmuştu doktor bebekte sorun yok demişti sanırım yorgunluk ve enfeksiyondan olabilir 2 günde Benim geçti sonra dinlenince kahve çay uzak dur içme
Seyma18 Ozy bnmde 6. ve 12. haftada olmuştu. 12dekinin nedenini doktor bulamadı iğne ve progestan fitil kullandım 16. haftaya kadar bol bol dinlendim çok şükür 31+4 olduk
Htctsbk Benimde 9 haftalıkken oldu kanamam. Hemen doktora gittim bi sıkıntı yok dedi. Düşük önleyici iğne yaptı. Dinlen dedi bir haftaya kadarsa kahverengi geldi geçti şimdi çok şükür