KayaSaime 32+6 haftalık hamileyim dün bi basur farkettim, canımı aşırı derecede acıtıyor ayakta duramıyorum oturtamıyorum , basına gelen var mi ? Bi çözüm önerisi olan var mı lütfen 🥺
Sare-m KayaSaime bnde kötü durumdaydım 39+4deyim kantoron yağının çok faydasını gördüm acı sızı ağrı hepsini aldı sadece üç gün falan kullanfım.
minikcikolatammm13 KayaSaime ben hamile değilim ama şu an bende de var bir kaç gün önce epey büyüktü sarı kantaron yağı sürdüm düzenli olarak. Bugün fark ettim ki küçülmüş acısıda hafifledi. Zeytinyağ veya varsa sarı kantaron yağı sür pamukla sürdürdüm ben
ayse3452 KayaSaime bendede var o sorun basur memesı olustu cok rahatsız oluyorum canımı acıtıyor napıcam bılmıyorum🤦🏽♀️
minikcikolatammm13 KayaSaime valla bilmemki sarı kantaron diyorum ama bendekinin rengide kırmızı belkide aynıdır ikiside 🤗🤭
Fundatercuman KayaSaime Hemennn çözümle geldim sana inan bunu dene dua edeceksin. Hayatım boyunca hiç kabızlık sorunu bile yaşamama rağmen hemoroid oluştu bende gebeliğimde. Daha geçen hafta yaşadım bu sıkıntıyı. 36+2yim bu arada. Ama öyle bı acı ağrı ki Allah yardımcın olsun çok iyi anlıyorum seni. Bı suya artık leğen gibi bir şeye koyarsın 😂 Böyle dayanabilecegin kadar sıcak su koy ama çok da sıcak olmasın tabi. İçine 2 tutam ısırgan otu at ve o suya 10 dakika otur. İnan ben bunu 2 gün yaptım şuan öyle rahatım ki anlatamam. Kan akıyordu resmen hemoroidden o kadar sıkıntı çekmiştim. Bı dene bence bunu çok rahat edersin. Zeytinyağından falan fayda bulamamıştım bu arada..