Busenurrr97 Çok kötüyüm kolumu kaldıracak halim yok başım çatlıyor heryefim ağrıyor ne önerirsiniz çok kötüyüm heryerim sizliyor
Selamcanim Busenurrr97 bende aynısını yaşadım. Bünyem kaldırmadı nedense. Ama sırf duş alıp yattım. Parol falan içme taraftarı da değilim aslında. Siz bilirsiniz tabi yine de.
2bebeannesiii Busenurrr97 1 tane parol iç canım . Benimde kolum çok ağrımıştı ama başka bişeyim olmamıştı . Mümkün olduğunca kolunu zorlamamaya çalış .
pnrrikoo Busenurrr97 parol iç benimde öyle olmuştu.. Olduğun hastane de hemşirelerin bilgilendirmiş olması lazımdı.. Böyle ağrılar olabiliyorr
Busenurrr97 2bebeannesiii şimdi kayınbabam geliyor acile götürecek korktular birsey olur diye Bi serum takarlar inşallah
Busenurrr97 2bebeannesiii daha iyiyim bugün gece yine ateşlendim ama parol içtim iyi geldi biraz baş ağrım var hala
Novaa Busenurrr97 Ben de 2 gün önce oldum. Kolum hala ağrıyor ve halsizlik yaptı. Parol içilebiliyor. Bölgeye 24 saat su değmemesi lazım bir de.
seda2209 Busenurrr97 ben de dün 2.dozu yaptırdım ikisinde de ayni oldum. Şuan ne gözlerimi acabiliyorum ne ayağa kalkabiliyorum canımın acısı da cabası 😧
Rumsa Busenurrr97 canım benimde öyle oldu hemşire iğne vurulan yere pamukla kolanya dök üstüne bastır hafifletsin demişti onu dene bi istersen üç dört gün çok oynatma kolunu sonra geçiyor
Senazeynep34 Busenurrr97 bende çok kötü olmuştum. Ateş, ağrılar. Günde iki parol icebilirsin. Ben öyle yaptım 3. Yu icemicektim ama ateş firlayinca yeniden hastaneye gittik parol serum taktı oda iyi geldi. 3. Gün artık normale dönmeye başlamıştım