Gulo0106 anne96 ben nohut battaniyeden bir tane bir tane de alize puffy yaptırmayı düşünüyorum bide müslin alsam yeter herhalde diye düşünüyorum daha almadım ama 😂
_akalin3 anne96 kış cocuga baddanıye cok iyi oluyor ama müslin pek tercih edilmiyor ama ben agustosda dogum yapıcam baddanıye bırtane var müslin de genelde 2-3 tane alınmalı (diğer oglum kışın olsu müslin birtane yeterli o da 6-7 aylıken kullanılıyor boyuda kucuk olursa cocuk iri olursa cok kullanışlı olmuyor)
Deletedmom52620 anne96 civilden nohut aldım kalın battaniyeyi de bebe eşyası satan yerlerden alacağım müslin ve puset örtülerini de e bebekten alacağım penye battaniyelerde hastane çıkışında çıkacağı İçin bir tane alırsam onu fa civilden düşünüyorum
anne96 Deletedmom52620 hastane cıkısını nerden alcaksınız hangı model ? ve nohut battanıyeler dogum sırasında hemsıreye verılır mı sızce
Tunahan_rumeysa16 Çiviler de çok güzel battaniyeler var lcw sitesinde de ben ordan almayı düşünüyorum indirimli denk geldimi çok makul fiyatlara denk geliyo çarşıdakilerden benimde doğumum ocak ayina denk geliyor. :)
Gmz4141 Ben e bebekten bir tane çift kat müslin ve bir tane de tek kat müslin aldım. Puffy battaniye ordurdum kaynanama. Abilerinden penye ve kalın battaniye var.
Nazendehanim anne96 dinarsudan kayinpederim Almış alıp alacağı ilk ve son şey olmaz inşallah 😂 baya kaliteli bir battaniye ,dün pazarda müslim gördüm 2 tane aldım ,ebebekte ikili 35-50 TL indirime giriyor takip edin boyutları önemli en az 1 e 1 olmalı
Sbm050421 anne96 penye battaniye e bebekten aldım , peluş lcw homedan aldım müslin yine e bebek lcw aldım , hepsi de çok güzeller