aysgl13 Rstasar canım Allah hayırla kucagimiza almayı nasip etsin öncelikle, güle güle giyinsin inşallah minnoslar:)
aysgl13 Didemalkanendik ayy masallah insallah ben de o günleri görürüm:) Allah hayırla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım
aysgl13 hafsa2020 evet cunki artık co gu şey instagram a foto çekinip koymak için yapılıyor:/ malesef
aysgl13 CerenKurt canım süpersin. Ayni benim gibi sana da geliyorlar demek ki bazen :):):) benim çocuk eksik kalacak diye krize giriyorum bazen. Sonra kendimi telkin ediyorum ayni senin gibi:)
CerenKurt aysgl13 öyle tabi sakin olmakta fayda var. Allah’a şükür eşimde bnde çalışıyoruz elimizden geldiğince almaya çalışıyoruz herşeyi ama 5tane şundan 5tane bundan falan gibi değil. Ya yeri geliyor pazardan alıyorum yeri geliyor internetten alıyorum neyi nerde en ucuza bulursak öyle alıyoruz bir de. Kendimize göre fiyat bulamazsak almıyorum her şeyi. Örneğin 150 liraya da küvet var 20liraya da var ☺️ Tutup aman da çocuğum eksik kalmasın diyip 150 olanı almıyorum 😇 alabilen tabi alsın ona da sözümüz yok elbette ☺️Sadece kendi sınırlarım içinde mutlu oluyorum yaptıklarımla.. kızım dünyanın en paha biçilmez şeyi zaten onun varlığından öte güzel bi şey Yok olamaz. Sadece onun varlığına ve sağlığına odaklıyım artık 💕
gonulcelen aysgl13 evet canım ya zaten zamanla ister istemez evin içi dışı bebeklerimizin eşyası olcak
aysgl13 Esraodaci tecrübeni paylastigin için teşekkür ederim canım:) benim ilk olacağı icn ne olacak ne bitecek bakalım:)
aysgl13 Baloglumveannesi canım çok saol bunları paylastigin için. Gerçekten başına gelmeyince bilmiyor insan:):)
aysgl13 Denizpekdal bazıları enjektörler vermeyi tercih ediyor ya da kaşıkla; sanırım bineronu benimseyip memeyi almazsa diye
Kuzey_irmak Vala herkes imkanı dahilinde bişeyler yapmaya çalışıyor devir ztn ekonomi devri en lüksünde sınırı yok hea lüks demek ihtiyaç dmk diil o ayrı sadece şey die düşünüyorum ben hani lohusa pijaması örneğin lastiği daha gevşek yada beli kavramayan vs die yoksa pek tabi çoğu şey evimizde vardr illaki ya da önden düğmeli gecelik gbi,bence anneler ztn bi kıyasta ona kaldıysa hap kdr çocuk dişi çıktı diye parti verir mi ya da abartılı doğum günleri çocuklar diil anneler yarışıyor ve malesef bu duruma toplum zorluyor...
aysgl13 Kuzey_irmak Ben bu olayların instagram çıktıktan sonra daha da arttığını düşünüyorum. Hem gençler arasında, hem de biz bayanlar arasında bu tür şeyler yayildi
despina234 Kesinlikle hak veriyorum.Zaten her şey pahalı bir de bebek eşyası veya lohusa takımı diye kaç kat fazla fiyat çekiyorlar.Ben de tesettürlüyüm acaba Lcw veya benzeri mağazalarda uygun uzun pijama bulabilir miyim? Alan ve kullanan var mı?
CansuDemir despina234 Lcw den bugün üstü pembe uzun kollu sıfır yaka, altı gri beyaz puanlı bir pijama takımı aldım. 39.90 fiyatı vardı. Pijamalar 50-60-70 tl şeklinde gidiyordu fiyatları.Kumaşı da ince değil,çamaşırla denedim belli olmuyor.
aysgl13 despina234 Ben de tesetturluyum canım. Şöyle bi baktım var modellere aslında var üstüne uzun kollu biseler giymemiz gerekir kısa kollu olduğu için
tugceeebayarrr aysgl13 bende o kadar şeye lüzum görmüyorum. Bugün bakmaya gittik lohusa takımı 250’den başlıyor dedi, Antalya’da a yaşıyorum bu arada. Yazık günah o paraya çocuğuna bişey yap daha mantıklı.
aysgl13 CerenKurt ben de şoktan 17.5 liraya aldım küveti. Diyorum bu niye ucuz acaba?küçük mu yoksa baktım diğerleriyle aynı. Sadece sömürü sistemi yani. 100 lira küvet nedir ya?hadi leğende yıkansa ne olur çocuk?tamm belki sadece onun kullandığı bir alet olsun ama gider 10 tane leğen alınır o fiyata. Valla soka ya da a101 e gelmese öyle yapacaktım:):))
sarya21 aysgl13 ne kadar içten ve samimi bir post çok begendim.. gerçekten allah hepimizin yardımcısı olsun kapitalizm ve getirdikleri işte ister istemez insanların aklını çeliyor
aysgl13 sarya21 teşekkürler canım gerçekten insanın ruhu daralıyor bazı postlarda ,o araba bu puset, şu biberon şu emzik... 4000 tl ye bebek arabası. Ay ya rabbim diyorum. Ben de çalışıyorum zaten eşim de çalışıyor çok şükür ama ben anlamıyorum:/ Kızıma diyorum kızım senin annen pinti galba diyorum :)
Bilge35 aysgl13 kapitalizm sağolsun 😂 Alabilir durumum var hamd olsun ama lohusa pijaması almadım saatlik bisey sürekli giyilacek bisey değilki. Ablam ve kuzenimin lohusa pijamasını aldım giyip geri vereceğim yesyeniler daha. Çünkü sadece 1 kez giyildi. O alışveriş listelerinde en saçma buldugum bebek için iki sey biberon ve emzik. Belki çoçuk anne sütü alacak o zaman o biberon ne olacak.. zaten heryerde aynı fiyat. Baktın aksi bi drum var gönder alsınlar. Daha bi sürü gereksiz sey . Bence hastanede lohusa terliğide gereksiz ye ben onu orda giyer atarım eve sokmak bi daha çünkü hastane neticede yada almam. Ben almadım normal terlik kafi. Aklıma gelmiyor ama bi sürü sey var daha😊
aysgl13 Bilge35 'di mi bak bu hiç aklıma gelmedi. Gerçekten o terlik bi daha giyilmez ki ya :):):) hadi bi daha giymeyi birak hatıra diye de saklanmaz yani yıkayıp koyup desen zaten mahvolur
Merveozcelikcckl aysgl13 hayır hayır hiç lohusa takımı diye kendini şartlama canım ben iki takım pijama aldım bir tane de evden kattım iki takım yetermiş eşofman bile olur yani
Zhrnc aysgl13 kesinlikle öyle onlar zaten uzunca bir süre kullanılıyor Ben hatta şuan eski atlet ve südyenlerimi kullanıyorum İhtiyaç oldukça alınır sonuçta dağ basında yaşamıyoruz ki çıkıp herşeyi bulabiliyoruz
Linakusum aysgl13 ne alakasi var canim benim sen ne istiyorsan onu yaparsin orda oyle yaziyor diye uygulamak zorunda deilsin tabiki evde varsa elindekini gotur buna kim karisabilir
Hanim78 aysgl13 cnm iğne oluyorum ama varisim var ve yaşım 38 balık yağını vitamini ve magnezyumu sigorta odemiyor kan sulandırıcı iğneyi ben de raporla aldım ama diğerleri 250 TL sağlık olsun sağlıkla dogsun da hepsi geçer inşallah
aysgl13 Hanim78 aa maşallah çok super yaşta hamiş olmuşsun Allah kolaylık versin :) Ben de öyle regenesis max kullanıyorum Onun içinde balık yağı var O 50 tl. Bir de magnezyum kullanıyorum acaba onu 10 tl ye mi alıyorum ki Bilmiyorum ya :)