ipekkkkk59 Arkadaslar hamilelikte sivilce oluşumu genelde kıza bağlanıyor ya 9+6 haftalık gebeyim yüzüm alnım sivilce doldu ergenliğe geri döndüm sanki gebeliği böyle yaşayıp cinsiyeti belli olan var mı
Eldgrn ipekkkkk59 9+2 benim de öyle canım ben sivilce hem yağlandı anlamadım gitti can yakicak büyüklükte birde
misslavinia1 ipekkkkk59 benimde yüzüm hep sivilce doldu minik minik bir sürü şuan 19+3 haftaligim kızım olacak 🥰
ipekkkkk59 Eldgrn cidden öyle acıyorlar baya baya sabahları bi uyanıyorum yüzüm normalden 3 kat daha yağlı
Gamzegk Haftadayım erkek bebek bekliyorum Benim de tam tersi hamilelikten önce olan Arada çıkan sivilcelerim falan geçti suratım pürüzsüzleşti fondöten bb vs bile sürmüyorum artık sadece güneş kremi. Etrafımdaki Herkes aynı cümleyi kuruyor Erkek bebek anneye güzellik verir Kız bebek annenin güzelliğini alır falan hiç inanmazdım ama 🤷🏻♀️
ipekkkkk59 Meresss ohh maşallah rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına aldırdım inşallah normalde de cildin sivilceye meyilli midir
Meresss ipekkkkk59 evet sivilce tedavisi çok gördüm pko var bende ondanda kaynaklıydı ama hamilelikten beri arttı
ipekkkkk59 zamaneannesi80 Allah saglıklada kucağına aldırdın inşallaj cinsiyeti kaçıncı haftada belli oldu
Ayfertufan 25 Haftalık hamileyim tam tersi yüzüm de hiç sivilce çıkmadı okadar güzel oldu kiii 🤭🤭 cinsiyetimiz de erkek bebiş 🥹❤️
nilsmomy ipekkkkk59 bebişim kız ama hiç sivilcelenmedim sanki hamilelikten sonra güzelleştim aksina dhshsh