Cekikveannesii Merhabalar, sağlık ocağında kan tahlili yaptırmıştım. Tiroit T4 0.72 çıktı. Dahiliyeye sevk etti. Yarın için randevu aldım gideceğim ama benim gibi aynı durumu yaşayan oldu mu?? Nasıl bir yol izlendi bilmek istiyorum. 36 haftalık hamileyim.
TeoMom Cekikveannesii Benim t4 değil ama tsh yüksek çıkıyor ikisi de benzer tiroid bezlerinin iyi çalışmadığı anlamına geliyor ilaç kullanıyorsun düzeliyor canım senin doğuma da az kalmış zaten ufak bir doz verirler büyük ihtimalle
Minik_prenses Cekikveannesii hamileliğimin başında beri ilaç kullanıyorum İlaç tedavisi var sadece kullanmadığın zaman bebeğe riski var
Emily37 Cekikveannesii benimde çok yüksek çıkmıştı.Dahiliyeye sevk edildim.Hamileliğimin 3.ayından itibaren troid ilacı kullanıyorum ve her ay test yapılıyor.Şuan 23 haftalık hamileyim troidim düştü ama doktorum doğuma kadar ilaca devam yükselme ihtimali olabilir dedi.
Cekikveannesii 1minnosannesi Minik_prenses TeoMom Yanıtlarınız için çok teşekkür ederim. Bugün doktora gittik düşüklük varmış bende. doktor haftada 2-3 2 damla iyot kullan dedi. Bir de size tavsiyem hasanhusnueren hocayı instagramdan takip edin tiroit hastalığı için iyotu öneriyor. Kendisine soru sorarsanız yanıtlıyor gördüğünde.
1minnosannesi Bende tiroidden ameliyat oldum 25 haftalık gebeyken. Tiroidim henüz düzene girmedi ilki 16ydı sonra doz yükseldi 10a düştü şimdi dozu bi daha yükselttiler 31 haftalık gebeyim. Bende korkuyorum biraz ama doktorum tadvi ediliyor sonuç olarak şu an dedi tedavi edilmezse risk oluşturabilirdi dedi. Valla kalbime almamaya çalışıyorum sizde içinizi ferah tutun ilaç tedavisiyle düzene girecektir
Cekikveannesii Emily37 hasanhusnueren hocanı hesabına bakın ben tam ayrıntılarını bilmiyorum ama ilaçsız tedavi sunuyor iyotla
Emily37 Cekikveannesii bi bakarım mutlaka ama dahiliye doktorum tam 16 senedir beni tedavi ettiği ve yakın bi arkadaşım olduğu için onun söylemleri dışına pek çıkma taraftarı olmam.