Htc123yy Kızlar ilk gebeliğim,doğuma girerken bebeğin giydirilmesi için 1 takım kıyafet, battaniye, bez veriliyormuş sanırım, ıslak mendil vermemiz gerekiyormu yada başka birşey
Deletedmom52620 Htc123yy yok kendi kıyafetlerini de verebilirsin başta söylersin belki doğumhaneden çıkarken giydirebilirler orada hasta bakıcılar oluyor
iremcannn1907 Htc123yy hastanede doğumdan önce gelen hasta bakıcı senden ne lazımsa tek tek istiyor canım. Benim hastanemde öyleydi yani
Budiss_Moms Htc123yy hayır ıslak mendili çıkardılar benim paketten ve alt açma örtüsünü. 5 li bi takım bir tane bez ve pamuklu orta kalınlık bi battaniye verdim sadece.
Deletedmom52620 Htc123yy sonda yüzünden mi normal doğum olur dedin 😂😂 kız korkmayın korkmayın birşey olmuyor alt tarafı çıkarıp elini veriyorlar bebeyi 😂😂
Deletedmom52620 Htc123yy aman birşey olmaz korkma niye sonda filan boşver bebek nasıl gelmek isterse gelir sen şunu istemiyorum diye bir özgürlüğün yok hahaha bebeğe bağlı 😂😂😂
Ceyda388 Sezeryan oldugunuz zaman ve narkozla bayilirsaniz sondanin takilipda ciktiginin haberin olmaz. Zaten bayginsin o ara
Htc123yy Ceyda388 narkoz istemiyorum o anları yaşayıp görmek daha güzel olur bence, belden iğneyle uyuşturuyorlarmış sanırım yaparlarsa ondan isteyeceğim ama sonda takılırken canının acıdığını yazanlar olmuş erken takmışlar sanırım oyüzden korkuyorum
Budiss_Moms Htc123yy genel anestezi sağlık sorunu yada başka bi durum yoksa artık çok tercih edilmiyormuş zaten. Spinalde de herşeyi görüyorsun önündeki örtü ne kadar müsade ederse😄 ama sonda hiç korktuğun gibi bişey değil zaten öncesinde iğneyi oturtarak yaptıkları için uyuşmaya başladın mı sıcaklık hissediyor musun diye soruyorlar ona göre yatırıyorlar ve sondayı takıyorlar. Zaten klips gibi bişey düşün tutturup bırakıyorlar oraya hiç anlamıyorsun. Haa tabi doğum bitip odada sondayı çıkardıkları zaman bu kadar çişi ben mi yaptım diyorsun 🤫🤫🤣🤣 çünkü hiç yaptığının farkında olmuyorsun 🙈
Ceyda388 Htc123yy bende ilk defa sirtimdan igneyle sezeryan olacam obur aya insallah 2 defa sezeryan oldum hicbrinde hisetmedim busefer neolcak bend ebilmiyorum gercekten. Insallah hic agri olmaz.hisetmeyiz zaten o heycandan 🤭
Htc123yy Ceyda388 İlk doğumum olacak oyüzden o an neler yaşayacağımı bilmediğim için bunları düşünüyorum,sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Budiss_Moms Htc123yy Benimki böyleydi ama tabi herkesin hikayesi farklı olur. Hayırla kucağınıza alın inşallah 🤲