Ardakumsal Kızlar 7 haftalık kürtaj oldum Kalbı atmıyordu bide gelişmemişti bebek bu süreçte kanamanız Ne zamana kadar Devam Etti ne zaman ilişki Yaşadınız bir dahaki gebeliğiniz Ne zaman oldu Tecrübelerinizi paylaşırmısınız ?
KalbimiKirdiniz Ardakumsal 10 gün devam etti bende. 2 hafta geçtikten sonra korunarak ilişkiye girdik.
GsAnne Ardakumsal gecmis olsin cnm 27 mayista kurtaj oldum seninle ayni sebep 1 ay iliski yasak dedi 10 gun kanamam devam etti 1 adet gordum bugun test yaptim pozitif adetim 3 gun gecikmisti. Insallah bu sefer saglikla kucagimiza aliriz evlatlarimizi🙏🙏😪
Hbeyzab1 Ardakumsal 10 gün lekelenme şeklinde oldu varla yok arası sonra kontrole gittik ara vermenize gerek yok dedi doktorum ve 5 ay sonra hamile olduğumu öğrendik :)
-Papatya- Ardakumsal geçmiş olsun cnm öncelikle. Bir hafta falan sürdü ama az az kanama vardı adetin son günleri gibi. 20 gün sonra ilişkiye girmeye başladık. 6 ay sonra da hamile kaldım. Kürtaj olduktan sonra kendine iyi bakmalısın üşütmemen lazım yaz ayı ama çorap giy lavaboya sıcak su ile git temizliğine dikkat et enfeksiyon kapmamaya çalış.
Sinem94 Ardakumsal 9 Ardakumsal 9 haftaliktı kalp atişi hiç duymadik bizde 5 gün kanamam oldu sonra vajinaL enfeksiyon oldum ilaçla tedavi edildi 3 hafta sonra ilişki serbest oldu