denizasigi Arslanyavrusu123 bence eldiven takmayın ilk doğduğu zaman da bebekler elleriyle temas etmek dokunmak güvende hissetmek istiyormus. tirnagini torpuleyerek cizmesini engelleyebilirrsiniz
Zeynepppdyg Arslanyavrusu123 ben bir tane falan hastane için yanıma aldım ama pek kullanmayı düşünmüyorum biraz araştırrsanız pek önerillmiyor
Buseyllzr Arslanyavrusu123 33 günlüğüz hala takıyorum tırnaklarını 3 haftalıkken gorumceme kestirmistim bugün anneme tekrar kestricem. Eldivenleri çıkarmak istiyorum ama saçlarını çekip ağlıyor ondan dolayı cikaramiyorum🤦
Alshdksb Buseyllzr öyle yapıyosa bence kalsın eldiven 🤣 benim kızda hep elini emiyo napıcam bilmiyoeum emzikde almıyo şuan 3 aylık 12 günlük
Feyza-nur Buseyllzr bence artık takmayın ellerini kesfetsin etrafı tutsun gece takarsınız sadece uyandırmasın kendısını diye
Alshdksb Arslanyavrusu123 canım ben eldiveni1 buçuk ay kullandım havalarda soğuktu doğum yaptığımda sonra bıraktım elleri havasız kalmasın diye el tırnaklarını 1 ay sonra ayak tırnaklarını 1 buçuk 2 ay sonra kestim onlar dha yavaş uzuyo diye ama sen uzadığını gördüysen dikkatlice kes
Deletedmom_110 Arslanyavrusu123 Doğduğu günden sonra bir iki kez taktım daha takmadım benim kızım sevmiyor eldiven kundak falan
Deletedmom623737 Alshdksb engel olmayın benimkisi 5 aylık olacak hala yapıyor ellerini tanıyorlar yakında ellerini izleyecek hayranlıkla bakacak:)
Buseyllzr Feyza-nur bende istemiyorum takmayı mümkün olduğunca uyanikken çıkarıyorum ama eli saçından ayrılmıyor baya sert çekiyor bide ağlıyor yirtiniyor hala da ona rağmen bıraktıramiyorum agladikca daha çok çekiyor 🤦
Feyza-nur Arslanyavrusu123 1 hafta taktım sonra hiç takmadım 1 hafta sonunda kestim zaten tırnaklarını
Eylul2019 Arslanyavrusu123 3 aylik olana kadar tirnaklarni kestigim halde kullandm.cnku surekli bir yerlerini ciziyorlar.sonra biraktim.kis bebegide oldugu icin usumesin elleri diye dusunurdum ve takmadgm zaman gercektn soguk olurdu elleri
Buseyllzr Feyza-nur şapka bandana taktirmiyor kafasına doğduğundan beri takamiyorum bizim kız ikizler burcu oldugunu her fırsatta hatırlatıyor sağolsun huysuz biraz 😂
Mysaa Arslanyavrusu123 ben eldiven takmadım zaten sıcak havalar tırnakları uzayınca hemen kırılıyor çizme vs olmaz baktın oluyor minik çoraplar daha rahat olur takmak için 😊