Minnieand Fikirleriniz var mı cinsiyet partisi şeklinde değil ama ufak bir süpriz şeklinde düşünüyorum 🥰
1erkekkannesiiii Minnieand öğrendiğim gün eşim yanımda olursa duyar zaten ama duymazsa bebek için bir şey almayı düşünüyorum. Kızsa baby girl yazan zıbınlar var erkekse baby boy tarzı. Alıp hediye paketi yapacağım eşime vereceğim açarken de tepkisini izlerim heyecanla 😂 eğer eşim yanımda olursa da anneme falan yaparım 😂 şimdiden cok heyecanlıyım 🤗
Deletedmom52620 Minnieand eşim yanımdaydı ailemizde soranlara söyledik ama eşin yanında değilse mesela uzaktan kumandalı yapıyorlar ya geçen gördüm güzeldi 😂
Eldgrn Minnieand valla şimdi Allah’a büyük konuşmayayım da ilk bebegi söylediğimde bu bayram daha 2 aylık olmasına rağmen kimseye söylemeyin dememize rağmen kayınvalidem sağır sultana duyurmuş cinsiyeti de herkesle aynı gün öğrenicekler mesela şuan internet paylaşımı yapmıyorum ama o zaman geldiğinde yaptığımda o gün onlara söyleriz internette vb paylaşırız onlara bırakmam yani bu sefer sinirler eşime bile biraz söylemeyi planlamiyorum hatta
rizelipek Minnieand ilk gebeliğimde eskiden çok oynardıkk Çevir-bas-çek yazıp avcuma baba oluyorsun yazdım videoladım tabiki ikincide direk bişey diyeceğim dedim hamile misin dedi😂😂😂😂
Kubrailkan Aslında birlikte öğrenmeye gidicektik eşim korona olup karantinaya girdi 🙊🤣 balon hazırlamıştim ikimiz vardık sadece mecburen 😬🙊
FundaKsm Eldgrn işinden dolayı doktora gelememişti ben de rica da bulundum doktorumdan bana da söylemedi cinsiyetini bi kağıda yazdı elime verdi saatlerce açmadan eşimi bekledim 😩 inanın çok zordu benim için 😅😂😂 akşam geldiğinde ise video kaydına alarak o kağıdı açtık gayette hoş oldu. Açıkcası bana öyle saçma ve boş geliyor ki bir cinsiyet öğrenme uğruna yapılan işler gereksiz bence 🤪
ruveyda3849 Ben kağıda yazdırmıştım doktora, ikimiz de aynı anda öğrenmek istedik. O yüzden eşim akşam işten gelince öyle dümdük açıp kağıdı bakmıştık 🤣 parti işleri hiç bize göre değil en atraksiyonlusu bu bize 😅
Betulxxx Cinsiyeti bırak canım ben daha hanmile olduğumu söylemedim çevreye. 3 aylıkken ailelere söyledik. 6 aylık hamileyim. Gören anlayan olursa arkadaşlardan falan ancak söylüyorum. Akrabalara söylemedim daha. Dohurunca öğrenirler 😁Daha önce 5 kaybın varda o yüzden söylemedim açıkçası
Elisam123 Betulxxx valla çok iyi etmişsin söylememekle sağ salim kavuşun inşallah ❤️ ama eşini nasıl tuttun o vakte kadar benimki asla duramıyor pat diye söylüyor
Serap-Yigit Betulxxx bunu sağlıkla kucağınıza alın inşalah. Çok kolay olsun hayırlı evlat olsun inşallah
kaderbylozturk Betulxxx inan öyle olunca insan ister istemez dogana kadar beklemek istiyor heran birşey olabılır şüphesındeyım bende allah korusun inşallah bırsey olmaz bendede 2 kayıp var
semirra Betulxxx soyleyin bence benik kuzenim soylemedi Allah korusun 6. ayinda erken dogum yapti ve ikizlerden birisi malsef. Sonra herkes bu sekilde ogrendi acikcasi o aylara birakmayin. siz bilirsiniz yinede.
seymanuurr Biz beraber öğrendik baya duygusaldı %70 kız dedi ama değişmezse bakalım 😊 şimdilik ailelere söyledik kesinleşince bi çekim yapmayı düşünüyorum 😊
Fidan01 seymanuurr kaç haftalık 12 hafta da bi cinsiyet yorumu yapmadı sorunca da 14. 15. Hafta dedi doktorum çok iyi de çok soğuk kanlı gereken şeyler dışında konuşmuyor
ipek76 Minnieand valla hastanede birlikteydik tek girmiştim içeri çıkınca da pat diye söyledim😂😂 benimki sabırsız lafı dolandırınca delleniyor 😁
sevda_cicegi11 ipek76 ay bende dayanamadı çok darlandım İnternet’e kiz bebek resmi gösterip hazır ol demiştim eğer değişmezse 😂
Elisam123 Minnieand kızımın doğumgünüydü zaten aile toplanacaktı bir de karabalon patlattım oldu bitti
Merss Minnieand geçen emin olmamakla beraber cinsiyet tahmini oldu eşim yanımdaydı. Eğer öğrenirsem 7 aylık falan olsa söylicem. Kayınvalideme hamileliğimi ilk dediğimde kimseye deme demiştim 6 görümcem var hepsine yaymıştı ondan ona ondan ona yayılmayan yer kalmadı. O yüzden erken söylemicem
Serap-Yigit Merss 10 haftalık hamileyken eşimin ailesine de bizim aileye de söyledik. 4 görümcem var en küçüğü eşimin psikolojik tedavi görmesi gerektiğini söyledi 😂 nasıl gizler nasıl bize çocuk düşündüğünü söylemez dedi 😂
Kahvesever Minnieand cinsiyeti gösterdiğinde eşim yanımdaydı ☺️ Hatta ilk ben gördüm cinsiyetini 😂 sonra da annemi aradım
mervegny1 Minnieand ben direk öğrenmek istiyorum ama kız kardeşlerim biz birşeyler yapıcaz doktorun bize söyleyecek dedi bizde size süprizle söylücez dedi onlar söylene kadar sabredebilir miyim bilmiyorum ilk kez teyze olacaklar hevesleri kırılsın istemiyorum ama zaten şuan 8 haftalığız deli gibi merak ediyorum sabırsızım bilmiyorum çaktırmadan öğrenip bilmiyormuş gibi yapabilirim😂
[silindi] Minnieand esimle birlikte ogrendik agladik rahatladik sonra herkesi arayip pat diye soyledik. Ben oyle bekleyemem…