Haticecebrail21 Minnakelifim03 ben devletten korkuyorum acikcasi kullandiklari malzemeler paslı maslı olursa yada tam dezenfekte edilmemisse ne yapariz canimizdan oluruz Allah korusun..Zar zor bebis sahibi olmusuz riske atilmaz dogrusu Allah yardimcimiz olsun artik😌
pnrrikoo Medicana doğum ücreti 15.000 olunca bıraktım şimdi Vm Medikalparka gideceğim son haftalardayım ama mecbur kaldım değişikliğe 🤷🏼♀️
Minnakelifim03 AgahAli Kocaeli Körfez Marmara hastanesi. Birde gebzede merkez hastanesine gitmiştim orasıda zam yapmış
AgahAli Minnakelifim03 anladım bende Marmara’ya çok yakınım ama Cihana gidiyorum şuan eylül ekim gibi doğum inşallah çok zama gelmez
Semaan Minnakelifim03 biİm hastanede temmuzda yaptı ve haftaya doğumum var 5.500₺ olan sezeryan 7.800₺ şuanda 1 ay önce doğursam demekki daha iyiydi
Semaan Minnakelifim03 biİm hastanede temmuzda yaptı ve haftaya doğumum var 5.500₺ olan sezeryan 7.800₺ şuanda 1 ay önce doğursam demekki daha iyiydi
Minnakelifim03 zeynepdurunun_annesi ağustos zammı valla aradığım bütün hastaneler fiyatlarda güncelleme oldu dedi. Ağustosta zam yine.
Canpolat Minnakelifim03 Bende 1 Temmuz da kontrole gittiğim de sormuştum aynıydı yani geçen seneden beri aynı aslında artırmamışlardı.Her gittiğim de soruyorum😀 Bu sefer odalarına çıkıp bakıcam 😀