BarBeyzazer 37 haftalık ikiz gebeyim bebeklerin ikiside baş gelişli doktorum normal yapabilirsin uygun dedi ama ilk bebek geldikten sonra ikincisinin ters dönme ihtimali var bunuda sordum evet böyle bir ihtimal de var doktorluk hayatım boyunca 2 defa denk geldim düşük bir ihtimal sen hangi Doğum şeklini tercih edersen öyle yaparız dedi sezeryan olcak büyük ihtimalle ama aklımda soru işareti kalır normal yapmadığıma pişman olur muyum siz olsanız ne yapardınız 🤔
Meryemim BarBeyzazer Ben normal olsun istiyorum ama dr sormaya çekiniyorum :) genelde sezeryan yapıyolar.
BarBeyzazer Meryemim ilk hamileliğiniz mi sizinde Benim doktorum normalide destekliyor ama ben ikisinden de korkuyorum 🙄
Meryemim BarBeyzazer 1 oğlum var 6 yaşında normal doğum yaptım.Ağrı eşiğim yüksekmiş diye çok zor olmadı.bunda normal doğum yapıcak gücü bulabilirmiyim çok kararsızım
Meryemim BarBeyzazer Ben 2 defa ameliyat oldum.ameliyat dan korkmuyorum hiç bişey hissetmiyosunuz ama sonra hasta olarak uyanıyosunuz.normal doğumda daha zinde oluyor insan.
BarBeyzazer Meryemim genel anestezi almak istemiyorum olursa spinal olur hakkımızda hayırlısı olsun toparlanması zor olur mu acaba
BarBeyzazer Edamesutbayik sizde ikiz doğurmuştunuz hatırladım nasıl geçti sonraki süreç toparlanma filan spinal mi olmuştunuz
Edamesutbayik BarBeyzazer evet canim bende ikiz doğurdum. Genel anestezi ile yaptım dogumumu. Çok sukur iyiyim toparlandım. Herşey tamamen psikolojik agrilarindan tut dirayetli olmana kadar.