Gamzesaa Bimucizeee 34. Hafta benimde son 1 haftadır hamile olduğumu hissediyorum öncesi hamilelik değilmiş resmen
Gny18 Bimucizeee 27 haftalık olduk bi sorun yok çok şukur bebekler iyi ama ben fena halde ağırlaştım yurudugum zaman kemik batması gibi bi şeyler oluyor karnımda. Erken doğacak bu bebeler galiba.
Kaya13 Bimucizeee bugün bende 35 hafta oldum çok şükür 🙏 artık son 1 haftadır kasık ağrıları ödem ayaklarda kaşınma birden şikayetlerim arttı bu zamana kadar çok rahattım su 2 3 haftayı da tez vakitte atlatırız inşallah 🙏
Poseyland Bimucizeee 27+4 haftaligiz..bel ve kalça ağrıları oluyor ama idare ediyorum..ne zaman doğarlar diye düşünüp duruyorum..çantalarını hazırlayan var mı..???
Bimucizeee Gamzesaa aynen bende oyle hastanye yatisim yapildi enfeksyon tedavisi aliyom 4gundur belim agriyo
EzgiKly Gny18 Haftamız aynı 26+5 deyim bende. Oturup kalkarken, bir de yürürken sağ bacağımda çatı kemiği ağrısı oluyor onun dısında iyiyim çok şükür. Bakalım 35 ve sonrasında neler bekliyor bizi😄
Gamzesaa Gny18 o haftalarda öyle hissediyorsunuz bana 28i görsek yeter demişlerdi o kadar ağırlaşmıştım ama durdukça duruyoruz. 34 ü görürsünüz biraz zor olacak ama istirahat ederseniz oluyor 🙏
Gny18 EzgiKly selametle kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻 Aynen benimde dinlenince geçiyor ama yürüdüğümde temizlik falan yaptığımda eyvahlar olsun saldırıya geçiyorlar anne sen napıyorsun karnında 2 bebe var dercesine 😅🥹
Bahar-u EzgiKly çatı agrısı bende de oluyor sağ taraf sizin doktor ne dedi sordunuzmu agrıdan ayagımı zor kaldırıyorum
cennetahaa İlk 20 ay önce ikizlerime hamile kaldığımda hiç hamile olduğumu bile anlamıyodum 33 haftalıkken doğum yaptım ve 17 haftalık tekrar ikizlerime hamileyim çok aşırı kötü geçiyo Allah herkesin yardımcısı olsun emeklerimiz boşa gitmesin 🙏🏻
Anisalenamom Kaya13 Ayakta kasinti Bendede var birde aciyor of of hftamiz ayni seninle ödem bitirdi beni 2 haftadir böyleyim
Gamzesaa Gny18 ikizse 38 e gerek yok bence en geç 36 37 de doğurmak lazım çok ağırlaşıyor anne sabah ki halinle akşam ki halin bile çok değişiyor haftaları düşünemiyorum bile 😔
-askannesi Gamzesaa aynen arkadaşım ki çocuk doktorları ikiz gebeliklerde 36-37de alınmasını uygun buluyor 38i geç buluyorlar
Gamzesaa Poseyland ben 28 de almaya başlamıştım 30 da yıkadım ütüledim 32 de hastane çantasını hazırladım hemen giydirilecekleri 3-6 aylıkları falan ayırıyorum su an da doğmadan son düzenleri oluşsun doğduktan sonra çamaşır katlamaya bile zamanımız kalmaz 😂
Eylul10 25+6 olduk ama gece bile zor uyuyorum artık 5 dakika ayakta dursam 1 saat yatıyorum 😢 bi on hafta sonrasına ışınlanmak istiyorummmm
Anisalenamom Bimucizeee Sürünüyorum valla nasil gitsin 35 haftaligim ayaklarim sis kasiniyor ayakta fazla duramiyorum bittim bu haftadan önce piremsestim simdi mahfoldum resmen Saga dönemiyorum sola dönemiyorum allahtan uyuyorum ellerim sis aciyor bittik bittik agustos 11 sezeryan günüm
Gamzesaa Anisalenamom daha baya varmış Allah yardımcınız olsun benim dündü normalde bir hafta daha beklemek istedim ama ölüyorum resmen çocuklar kafalarını bastırdıkça evde dogurcam gibi hissediyorum
Kaya13 Anisalenamom bende 1 haftadır böyleyim gerçekten o kaşıntı yanma mahvediyor 🙄 Yavrular için katlanıyoruz
Anisalenamom Gamzesaa Amin hepimizin canim Sey kafasina geldim biran önce alsinlar cok zormus 🤦♀️ O baski bendede var .Senin sezeryanmi normal dogummu ?
anneyimmm42 Bimucizeee bizde 34 haftalık olduk . İyice ağırlaştık ayaklarım çok şişiyor. Yatakta sağa sola dönemiyorum artık . Doktorum 37 yi görünce alırım dedi bakalım hayırlısı ile kucağımıza alalım minnoşları 🤲🏻🌸🌸
Bimucizeee anneyimmm42 sag sola bende donemiyom kalkamiyom oturamiyom ondan bian once dogsunlar sagliklica
Bimucizeee Anisalenamom valla sen iyi dayaniyon agustosa kadar ben haftya dogurup rahatlamak istiyom bian once