-MinikveAnnesi- Birminikcivciv bana her sekilde sıkışıyormuş gibi geliyor 😂 ne tarafa yatsam o tarafımı deliyor resmen 😂 sürekli pozisyon degisiyorum rahat edemiyorum
Ziynet4459 Mesleki psikoloji midir bilinmez engelli bakım elemanıyım haliyle yatak yarası çok gördüm tek tarafa yatınca bende de öyle olacak zannediyorum sürekli sağa sola dönüp duruyorum😂😂
Eslem_1 Ben bu durumu tuvalete gittiğim zaman düşünüyordum bacaklarımın bebeği sıkıştırma ihtimalini doktora sormuştum sen ne yaparsan yap onu sıkıştıramazsın demişti
-MinikveAnnesi- Eslem_1 tuvalete oturdugumda bacagımla kasığımın birlestigi yeri tekmeliyor bende sıkıştığını düşünmüştüm
3babymom Eslem_1 aynı şey benim de aklıma geldi acaba sıkışıyo mu diye çok dusunuyorm eziliyo falan diye de aklıma geliyo
Kahvesever -MinikveAnnesi- Merhaba, birşey sormak istiyorum. Çok afedersiniz sadece yapmak isteyip yapamadığım için soruyorum. Tuvalette çömeliyor musunuz ? Çünkü ben çömelemiyorum o yüzden soruyorum.
kadrfdan -MinikveAnnesi- aynısını bende yaşıyorum hatta sıkışıp da tekmelediğini düşündüğümden bacaklarımı daha rahat açabilmek için bazen tuvalete girerken hep soyunuyorum 🤭😂
Eslem_1 -MinikveAnnesi- ben de Bazen hissederdim tekmelerini ama şimdi doğum yaptım bir problem yok elhamdülillah
-MinikveAnnesi- Kahvesever bazen klozete bazen normal tuvalete gidiyorum ama son zamanlarda rahat edemiyorum tam çömelemedigim icin bebek sanki sıkışıyormuş gibi kasıklarımı tekmeliyor 🤷♀️
Kahvesever -MinikveAnnesi- Ben çömelemedim 9 aylık hamileyim. Kulazette ayagımı kaldırmadan da yapamıyorum. 😂 o yüzden merak ettim , çömelmeliye denk gelirsem bi çözümü var mı diye sormak istedim .
Kahvesever -MinikveAnnesi- Bebeğin tekmelemesi sorun olmuyor diye biliyorum. Ben yan yatınca da tekmeliyordu meğer kan gittiği içinmiş ama siz doktorunuza da sorun
Krnn1 Bende yan yatarken biraz hafif yüzüstü yatar gibi olunca bebek tekme atıyor hemen düzeltiyorum😂 ama aslında suyun içinde sıkışmazki mantıklı bakarsak.
-MinikveAnnesi- Kahvesever ben henüz 28 haftalık hamileyim ama karnım büyüdükçe zaten zor olacak bence bi çözümü yok 😂
Kahvesever -MinikveAnnesi- Anneme de sordum siz napıyodunuz karnınız şişken diye , o da hatırlamıyor şansıma 😃