BsrShn6 Ya kızlar öğrendiğimde 3 haftalıktı ve son 99 yazanları görünce inanamazdım bitirmiş falan derdim ve şmdi benimde öyle ikili rakamlara düştük Allah hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin görünce bi heyecanlanıp yazıverdim 🙈🙈
_ozlmm BsrShn6 hiç sorma bende 3 haftalık öğrendim hep diyordum bende ikili sayıları görecek miyim diye şuan kaldı 87 günümüz Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏽
yagmurrrra BsrShn6 ay benimde son 92 allahımm zaman geçsin diye hergün kendime bi iş çıkartıyorum😂 resmen zaman 1 hafta daha geçsin diye tatile gidiyorum anlık kararla😀 diyorum gelince 30 lara az kalır eşyaları hazırlarım odayı kurarım çantayı hazırlarım sonra doğururum diyorum🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Biran önce kucağıma almak istiyorum çok merak ediyorum ve bu sıcaklarda son aylar çoookkk zooorr
Mavisperi BsrShn6 bizim de son 99 bugün itibariyle Rabbım sağlıkla kucağımıza aldığımız gunleride göstersin💚💚💚
BsrShn6 yagmurrrra sorma sıcaklarla birleşince çok fena ama bi yandan da tekmelerini hareketini falan hissediyorum ya öyle güzel geliyorki
Ziynet4459 BsrShn6 benimki tam gününde doğarsa akrep 4 gün erken doğarsa terazi olacak bende terazi burcuyum o da olsun istiyorum😂😂 akreple baş edebilir miyim bilemiyorum şu anda 😁 akrep kızları çektirir dedi korkuttular valla
Caglaasya BsrShn6 bende bugün 99 oldum ekim sonu gösteriyor ama sezeryan olacağım ekim ortası gibi olur muhtemelen
smglplt1453571 İlk ogrendigimde 4 haftalikti şimdi 78 günümüz kaldı zaman çok çabuk geçiyor rabbim herkese evladını hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah😊