Kızlar 26+1 im kontrolde doktor bebek 830 gram küçük dedi bebeğim küçük mü haftasına göre gerideymiş

Ziynet4459 benim de 25te 895ti bi hafta ileriden gidiyor sizinki de kucuk degil bence🤔 boyu icin demis olabilir mi ya da karin cevresi falan

Vera09 yok kilosu bu kadar dedi 2 kere sordum çünkü göbek çevresi 26+3 dedi ayak ve baş çevresi de 3-4 gün geride

Ziynet4459 benim bebeğim doğdu ama 25+1 de 1 kiloydu ve önden gidiyor demisti doktorumuz sizinki 26 haftaya biraz küçük ama ciddi bir şey değil bebeğe kilo yapan şeyler yiyin bol bol siz değil bebek kilo alır O şekilde

Ziynet4459 bence buyuk bi gerilik degil kasar, muz,kuruyemis biraz beslenmenize dikkat edin yakalayacaktir

Vera09 hamileliğimin başından beri yiyorum yemeye devam ederim ama teşekkür ederim ☺️

gorky doktor öyle diyince ister istemez moralim bi bozuldu aslında azar azar ama sık yemek yiyorum bebek asla aç kalmıyor

Kelebekk-0307 detaylı ultrason için özel radyoloji kliniğine gittim bebek gayet sağlıklı gelişmiş dedi devlet hastanesine geçtim ilk defa orda muayene oldum öyle dedi cihazdan cihaza da fark ediyor o zaman

Hepinize teşekkür ederim içim rahat etti biraz çok sağolun 🙏🙏

Ziynet4459 26+5 te doğum yaptım 970 gram di doktorlar haftasına gore baya buyuk kilosu falan dediler bence sizinki az değil

Bizde 26 haftalığız bir hafta önden gidiyormuş 1050 Gr ama ben süt içmiyorum diye balık peynir yumurta badem çok yedim o yüzden sanırım bir de hem vitamin hem de balık yağını aynı anda kullanıyordum şimdi vitamini bıraktım

Ziynet4459 Çokta takılma sağlıklı olsun da yemene içmene de dikkat ediyormuşsun zaten ☺️