Mucizem_00 Kızlar peynir yedigimde kusasım geliyor ama süt yogurt bunları cok seviyorum kalsiyum burdan alsam nolur peynir 2 kücük kare atıyorum yetiyor kusasım geliyor agzmda birikiyor 😐
Deletedmom52620 Mucizem_00 süt ve süt ürünleri yiyip içebilirsin kefir mesela bir mekalede okumuştum çok faydalı olduğunu gördüm.
Derya Mucizem_00 farklı şekilde deneyin nasıl bebekler sevmeyince gizleyerek araya katarak veryoruz öyle düşünün gözleme yapın içine koyun azıcık yada peynirli omlet tatzında yapın sebzelerin içine biraz katın . Kendinizi kandırın yani🌸
Mucizem_00 Sbm050421 var 4 ceşit hemde kaşar ı yine dhaa cok sevıyorm ondan yiyorm ama beyaz peynir öggg :D
Vera09 Mucizem_00 zorlamayin kendinizi peynir yemek icin. Yogurt da yiyorsaniz iyidir haftaniz kucukse zaten dert etmeyin
Deletedmom52620 Mucizem_00 alırsın o zaman vitaminini peynirde yiyebilseydin keşke yumurtalı peynirli birşeyin içinde de mi yiyemiyorsun
Mucizem_00 Deletedmom52620 arkadas yazmış gözleme içinde falan denicem ama her zmn da gözleme börek yapmıyorum o swkilde tüketevlrm sanırm
Deletedmom52620 Mucizem_00 yumurtanın içinde olabilir veya domatesli peynirli tostta yapabilirsin iyice ezilmiş olur mesela
Deletedmom727272 Mucizem_00 beyaz peynirse sorun değil eski kaşar tulum da olur. Tüm peynirlere ise problem patates kızartıyorsanız onunla aynı anda ya da taze nane yaprağı ile yemeyi deneyin üff🤤