Dyasmin Merhaba,hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu geçirenler,aksef içiyorum ben 22 haftalık gebeyim,bir problem olan oldumu acaba
Sedavarol Dyasmin Bende de idrar yolu enfeksiyonu var doktorum ilaç önerdi artık bunaldim geçmek bilmiyor tahriş olmuştu özel bölgem ben farklı bir ilaç kullanıyorum çok şükür faydasını gördüm umarım tekrar etmez
Basaktrk Dyasmin 22 den beri var 2 kutu antibiyotik verdik biraz indi 31 haftalığım hiçbir sorunum yok Allah’a şükür
prenseslerblogg Dyasmin ay benimde bir türlü geçmek bilmedi bi azalıyor bi çoğalıyor bunaldım artık ama şuan azaldı bi problem yok doktorum toz ve fitil vermişti
mucizem721 Dyasmin Merhaba dün bende kan testi vermiştim orda enfeksiyon çıktı idrarda gorunmuyordu bana Ultracef 500g verdi antibiyotik bir hafta kullanmamı söyledi ama kararsızim 😔 İlk defa duydum bu ilacı kullanan var mı
afroditt Dyasmin bende de vardı bol bol su içtim önceden kopkoyu olan idrarim şimdi su gibi tahlil de de temiz çıktı çok şükür o yüzden bol bol su için ve idrarinizi tutmayın
myangelson Doktorunuzun verdiği ilaçları kullanın kötü bir ilaç vermez doktor gerçekten antibiyotik falan gerekiyorsa kullanın enfeksiyondan dolayı 26+5 te doğum yaptım bebeğime de bulaşmış enfeksiyondan kaybettim o yüzden sakın zararlı olur mu demeyin kullanın rabbim bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayi nasıp etsin