gulserennnn B-Y94 merhaba ben 16 haftalık hamileyim bebeğimin başının su topladığını kolu bacağı sakat akciğeri sıkıntılı dedi doktorlar ilaç verelim düşük yap dedi bende istemedim doğuracam dedim daha önce böyle bişeye tanık olan var mı yanılma ihtimali var mı yardımcı olun
B-Y94 gulserennnn kuzum bu çok zor bişey taktir Allahtan Rabbine sığın o yardımcı olucak asla pes etme. Başka doktorlara da görün bence
gulserennnn B-Y94 bi çok doktora göründüm hep aynı şey dendi bende artık doktora gitmek istemiyorum sadece bebeğime odaklanacam dua edin bana lütfen sağlıkla kucağıma alayım 😥
Cunponannesi88 B-Y94 Evet zaten anestezi uzmanı söyledi acı nescafe olacağını aynı şekilde bol su ve biter çikolata dedi ben daha çok ayağa kalkmak beni korkutuyor herkes yani çok zor olduğunu söyledi Ayrıca Spinal anestezi tamamen uyuşturuyor mu bir şey hisseder miyiz
B-Y94 Cunponannesi88 hayır hayır hiçbişey hissetmiyorsun sakin ol bitanem o kadar güzel ki o duygu 🥰 evet yağa kalkmak azıcık zoe aşağıya bakma başın dönmesin azıcık ağrıcak da sonuçta doğum yaptın kolay bişey değil şuan korkuyorsun ama yavrubu kokla tüm acılar sana hiç gelir olurno kadar dersn 🥰 bunu yaşa Allahın izni ile bana yaz merak ettim
B-Y94 Cunponannesi88 kuzum içten ağrı hissediyorsun dikiş yerini anlamıyorsn bile 🥰 o da rahim ağrısı rahim toplayıcı sıkıcaklar sana eski halini alması önenli çünkü
Busrayilmaz18 Ceydaab bu bende de oldu, akıntım yoktu düşü tehlikesi gecirince prıgestana basladım onla bşrlikte akıntm arttı idrar yolu enf yok ama iç dudakalrda yanma hissediyorum, ama kar zarar hesabı yaptıgımdq progestanı kullanmak gerekiyor o yuzden sürekli camasır değiştirmekten baska care yok
Ceydaab Busrayilmaz18 fitil kullanmayı kesinlikle önermiyorum bana doktorum vermişti ama ikinci günde bugün aşırı kanamam oldu düşük olmadı şükür ama riski çok😔
Ezgi2727 B-Y94 merhaba , 26 haftalık ciğerlerim iltihaolandığı için antibiyotik kullanıyorum . 3 doktor da kullan dedi ama kullandığım için sürekli üzülüyorum korkuyorum :(
B-Y94 Ezgi2727 bitanem eğer doktor tamam dediyse devam et 🥰 maşALLAH baya da bilinçlisin 3 doktor gezdiğin için işte Annelik bende öyle takıntılıydım
Seyma0323 Merhaba canim, Tetanoz hakkinda bilginiz var mi? Ben aşılardan rahatsızlanan biriyim ve o yüzden ne corona aşısı oldum ne bişey korkumdan :((( Doktorlar ol diyor ama çok kararsizim acaba bebeğime bisey olur diye kafam çok karışık
Gulgg B-Y94 merhabalar 🌸 ilk gebeliğimde 9. Haftada bebegin kalbi durmustu kürtaj oldum simdi 11+1 günlük gebeyim. 6. Haftamdan beri riskliyiz kese etrafımda büyük kanama alanım oluşmus kanamalarla ara ara atıyorum hatta gecen haftasonu gene yaşadım pıhtılıydı ama bebegim suanlık büyüyor sağlıklı kanama alanım da kücülmeye baslamıs. Haftada 1 iğne günde 3 progestan fitil alıyorum nadiren kasıl ağrım oluyor kısa süreli ama ödüm kopuyor bebeğimi kaybedicem diye. Yatıyorum wc dus için kalkıyorum nadiren ev icinde 5 dk yürürüm ama yaşadıgım korku stresi size anlatamam düşük yapma bebeğe bir sey olma korkusuylayım
Miraay B-Y94 merhaba öncelikle hayırlı olsun yavrunuzu kucağınıza almışsınız darısı bizim başımıza. Önce dopplerinde beslenmesine yarayan kan akışında direnç görüldü sonra takip yapıldı.Benim yaklaşık 30uncu haftadan sonra bir kilo alımı yavaşladı. Rahim içi gelişme geriliği şüphesi tanısı kondu. Perinatoloğa gittik detaylı bakıldı patolojik birşeyi çıkmadı şükür. Bende minyonum ve küçük doğmuşum bebeğiminde minyon olduğu söylendi. Ama tedirginim 35.haftadayım geçen hafta 2kiloydu bebeğim yarın tekrar kontrole gidilip ölçülecek. İki günde bir nst yapılıyor sıkıntıya girdiği an bebeği alcaklarını söylediler.
B-Y94 34Betul44 hayırlı olsun kuzum bende böyle duyunca haberler alınca mutlu oluyorm bebek sonuçtaa erkek de kız da aynı çocuk mutluktur 🥰
despina234 B-Y94 Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum bebeğinle mutlu güzel günlerin olsun inşallah 🌼💟