B-Y94 Merhabalar Allah çocuğunuzu size bağışlasın başlangıçtan itibaren riski gebeligim vardi 3 aya kadar düşük tehlikesi 3.ayda gecti 16.haftamda plesentada kan birikmesi vardi rahim agzina yakindi 20.haftaya kadar ilaclara devam ettim 6 ve 7 ayim normal geçti. 34 haftalıkken aşırı kasılmadan hasteneye gittim erken dogum tehlikemin oldugunu öğrendim bebek icin ciger geliştirici igne ve tejrar progestan kullanmaya basladim hastanede bana nicicard ilac verdiler belli araliklarla iki büyük serum 36 haftaya geldim gebelik kolastazi çıktı doktorum 37 haftada bebegi dogurtmamiz lazim dedi doktorumla onceligimiz normal dogum idi bebek 37 haftada rahim agzina baski yapmadigi için rahim agzi sert olur dedi doktor bir ilaç veririz 8 saat gozetim altinda tutariz rahim agzinin yumusamasi icin ama yumusamama durumu da var dedi ben seni ve bebegi bu riske atmak istemiyorum dedi 3 4 cocuk düşünmüyorsanız normal doguma çokta takılı kalmayin dedi pazartesiye kadar normal dogum olursa normal olmazsa sezaryene alacak doktorumun izni dahilinde egzersiz yapmaya başladım yaptigim 2 gündür kasilma ve sancım var doğum nişanı 3 gündür gelmeye devam ediyor sizce normal doğum yapabilir miyim?