hills Arkadaşlar merhaba . 36.haftamın içindeyim . Cuma günü 37.haftama giricem ve bebeğim biraz iri. 2 hafta önde ilerliyor doktorum son zaman kadar beklersek 4buçuk olur ve normal zor olur dedi. 37.haftada doğumunu başlatalım dedi . Ben de kararsızım açılmam yok. Sizce ne yapmalıyım ciğer gelişimi tamamlanmış mıdır ? 37.haftada Doğum yapıp küvete girmeden bebeğini kucağına alan var mı ?
Deletedmom434 hills 37 hafta riskli yada erken doğum haftası değil.. Gelişimini tamamlayıp tamamlamadığınıda doktorunuz bilebilir ancak biz yazdığınıza karşılık yorum yapabiliriz sadece.. Eğer ki doktorunuza güveniyorsanız beklemeyin derim
Zhrnc hills bana da iri olacak sancını beklemeyelim dedi doktorum İnanıp sancısız nişansız açılmasız suni aldım ve sonuç sezeryan 4bucuk kilo doğuran insanlar var Keşke inanıp suni ile başlatmasaydım diyorum
hills Deletedmom434 söyledikleriniz içimi rahatlattı çok teşekkür ederim . Dün görümcemin sözler benim kafamı karıştırmıştı sadece . Haklısınız doktoruma güvenmek en doğrusu 🙏🏻
hills Deletedmom434 bu arada bebek hemşiresiymişsiniz. Bir sorum olacak size . Benim ara ara bulantılarım oluyor bazen gün boyu bile sürüyor ve bir de akıntım artmaya başladı son 1 haftadır. Bu neden olabilir ? Enfeksiyon mu acaba
60seyma hills bencede canım senin beklememen gerekiyor . Zaten doktor gelişimi tamamlanmasa bekleyelim der . Normal Doğum yap canım en iyisi o . İnş suni sancı ile açılma olurda normal Doğumla bebeğini kucağına alırsın 🙏
ElifKarata hills benmde öyleydi o haftalar 38 de 4000 küsür dedi kılosuna 40 da 3900 cıktı kılosu ultrasonda yanılma payı var . Yanı biraz beklenebilir canm . Farklı bir doktora daha git bakalm kılosunu sormak için onun ultrasonunda kaç cıkıcak kılosu
Deletedmom434 hills hayır akıntılar beyaz yada şeffaf kıvamdaysa vücut kendini doğuma hazırlıyor demektir.. bulantılar içinde şöyle söyliyeyim bazı gebelerde ilk başlarda ki gibi bulantı kusmalar son aylarında da olabiliyor bu da normal😘
hills 60seyma inşallah canım hepimiz sağ Salim bir avazda bebeklerimizi kucağımıza alırız hayırlısıyla 🙏🏻
hills ElifKarata bakalım artık olmadı öyle yaparım. Benim hayalim kendi sancımla Doğum yapmaktı ama gidişat çok farklı gibi bir avazda doğururuz inşallah ☺️🙏🏻🌸