Bebekdelisi Arvenveannesi siz hissetmezsiniz ama ultrasonda bebekler kıpır kıpır oluyor😆 yenı baslıyor anneden beslenmeye izlemek lazım 🥰
Azra41 Arvenveannesi sen hissetmszsinde o içerde dans eder 😄🤣 bizimki bacaklarını salliyordu dalgıç gibi shshsggs ama şöyle bişey de var ultrasyon fotosu çok net çıkmıyor ya çok kiprastigi için 😄😁
Bilgeszr Arvenveannesi geçen hafta görmeye giderken 20 dk öncesinden 1 tane tofita yedim 😅ultrason da dr ayaklarını gösterirken hareket etti hissetmesekte bence tatlı seyler yemek hareketlendirıyor
Nrnkymc06 Arvenveannesi Çikolatadan mı bilmem ama bende yemiştim kıpır kıpırdı ultrasonda eli ayağı durmuyordu 😂💚🌸
Arvenveannesi Bebekdelisi ay süper o zaman o az sonra rabdevum var hemen deniyorum azıcık bir çikolata bebeğime ☺️ Teşekkür ediyorum🙏💕
Bebekdelisi Arvenveannesi rica ederim ben gecen hafta gittim ikiside kıpır kıpırdı cok degısık bir görüntü his🥰 ilkte degıl ama heyecan aynı
Arvenveannesi Bebekdelisi sağlıkla alın inşallah yavrularınızı kucağınıza. Ben de çok heyecanlıyım ☺️🙏
Arvenveannesi Azra41 yaaaaaaa eşime okudum yorumuzuda kızdı şimdi bana 😅 senin yüzünden fıtoğraf net çıkmıcak diye . Görmeyeli 4 hafta oldu. Maşallah sizin minnoşada sağlıkla gelsinler☺️🙏
Azra41 Arvenveannesi olsun olsun bende her gittiğimde yerdim buyuyunce yememeye başladım bu seferde bizim kız Totosunu döndü 🤣 şimdi 21+1 olduk sağlıklı olsunlar da hayırlı şekilde kucağımıza alalım inşallah 🤲🥰
Arvenveannesi Azra41 ammiiiin inşallah 🤲🏻☺️ Gördüm az önce balık gibiydi bacaklar havada ☺️😍 çok sağolun🙏
Arvenveannesi Bilgeszr kesinlikle ben de bugün tecrübe etmiş oldum☺️ Minnak kıpır kıpırdı. Hareketleri güzel dedi doktorumuz. ☺️🙏