Nurcanben Arkadaşlar 5 günlük bir tatil yapmayı düşünüyoruz ama malum çok pahalı oteller artık onerebilceginiz öyle çok pahalı olmayan temiz bir yer varmı ?
mylittlebabym Nurcanben Mersin taş ucunda kumsal otel var. Denize sıfır ama küçük bir otel. Odaları gayet güzel tertemiz deniz manzaralı. Kahvaltısı var. Mersin zaten tatil için en uygun en ekonomik yer şuan için.
gorky Nerde oturuyorsunuz yada neresi uygun olur bütçe nedir bilmiyorum ama Erdek Ayvalık Avşa daha uygun ☺️
Nurcanben gorky İstanbul da oturuyorum. Aslında bende bu saydığıniz yerlere bakıyordum ama temizlik açısından endişeliyim daha önce gidip kalıpta memnun olduğunuz bir otel var mı ?
Nurcanben Mercimek25 Vallahi internetten hangi otelin yorumuna baksam mutlaka örümcek ağı böcek falan gibi şeylerden bahseden olmuş o yüzden korkuyorum temiz mi sizin kaldığınız yer
gorky Nurcanben Ben kendim Bursalı olduğum için pek yakınlara gitmedim ama @Eylülonline Avşa’ya falan tatile gitmişti instagramdan görmüştüm ve uygun olduğunu söylüyordu bi bakın isterseniz . Bozcaada’yı beğeniyorum ben . Tatilsepetinden bakarsanız en uygun fiyatlar orda
Novaa Behiye89 Bu sene bozcaada planımız vardı ama 30-31. haftada gece acil bir durum olsa karaya geçemeyiz diye tedirgin olduk. Vazgeçtik. Daha erken haftalarda güzel olabilir ama.