Morebebek Hanımlar arkadaşım 3 gün önce adetinin ertesi günü doktora gidiyor kan veriyor beta hcg değeri 5.78 çıkıyor doktor hamilesin diyor. Arkadaşım diyorki hocam ama ben adet oldum dün bittim diyor. Doktorda üstüne görmüşsün diyor kız uça uça çıkıyor çok mutlu oluyor. 3 gün sonra yani bugün başka şehirde kan veriyor beta hcg 0.6 çıkıyor. Ben anlamafım bu neyin nesi doktor hatasımı. Kız vajinusmusu bu yıl yendi 6 aydır hamile kalmak için çabalıyor 2010dan beri evli ağlıyordu telefonda çok üzüldüm ben.
Morebebek Burcum32 kızın hiç kanaması ağrısı yok adet diye gördüğü şey acaba bebek düşmesimi. Bebek düşünce kanama böyle uzun sürermi adet gibi ağrı olmaz mı?
Deletedmom434 Morebebek doktoru bir açıklama yapmadımı kimyasal gebelik yada herhangi birşey diye.. kanında çıkan değerde evet kesinlikle hamile diyebileceğimiz bir değer sayılamaz.. Çünkü gebe olmayan bir kadında beta Hcg hormonu 0-10 mlu/ml düzeyindedir
Burcum32 Morebebek kimyasal gebelik normal düşük gibi değil hatta normal adet kanaması bile olmuyor pek
Morebebek Deletedmom434 kızın cenazesi var başka şehire gitti doktor ameliyattaymış kız çok ağlıyor. 1 hafta adet gördü belkide o kanama düşük kanamasından oldu. Şimdi acile gidiyorlar orada baktıracak.
Morebebek Deletedmom434 bende ilk duyduğumda değeri çok yüksek gelmedi. Mesela benim 3 haftalıkken 1976 Dı hcg değerim. Onun 5.78 doktor kesin hamilesin demiş.
Deletedmom434 Morebebek doktorda bir hata var kuzum o halde hemşireyim diye net konuşuyorum kızma bana🙈 Çünkü genelde 0-10 değerler arasında değer gördüklerinde hamile demiyorlar yok sende birşey yada takip edelim diyorlar
Morebebek Deletedmom434 yok neden kızayım valla cevap verdiğin için teşekkür ederim canım. Bencede hcg değeri çok düşük doktor 2 gün sonra tekrar gel kana bakalım diyebilirdi neden emin olmadan umut vermiş ki. Çok üzülecek kızcağız 😔
Burcum32 Morebebek bende çok üzülmüştüm ama yapacak birşey yok genelde sağlıksız olan gebelik kimyasal oluyormuş bence hiç üzülmesin ben 7 ay sonra tekrar hamileyim 4+5 şuan Rabbim tekrar nasip edecek insAllah
Morebebek Deletedmom434 bir yandan cenaze var üzülüyordu ama hamile olduğu için mutluydu bir yandan çok zor gerçekten.