Usnac1995 Kızlar geçen sene gittiğim herşey dahil otel 3.000 tlydi, bu sene 9.000 olmuş 😦 biz hiç erken rezervasyon yapmazdık ama yapmak gerekiyor sanırım, bu şekilde kıştan alıp tatili uyguna getiren var mı. Tüyo istiyorum :)
Deletedmom52620 Usnac1995 çok güzel temiz günlük aparatlar var bizimde geçen sene gittiğimiz otel kapanmış Alanya da birde hamileyim o yol nasıl gidilir düşünürken çok temiz otel konseptinde bir yer bulduk havuzu da hem temiz hemde hiç kimse olmuyordu
Meliyyke Usnac1995 biz Aralık’ta aldık 5 yıldızlı ultra her şey dahil 4 gece. 4300 tl para verdik iptal garantisiyle beraber. Otel puanı da 9’du.
Snemgokbil Usnac1995 bende günlüğü 300du geçen sene tuttum gidemedim bu sene 1000 olmuş adam diyor üstünü tamamla beni ilgilendirmez seneye gelim deyince kabul etmeseydin dedim😀😀
3babymom Usnac1995 Mrb Aralık ayında rezervasyon yaptırmıştık iptal garanti falan güvencesi ile 6500 TL fiyatla geçen hafta gittik döndük internetten baktm suan fiyat 15 bin i geçmiş erken rezervasyon her zaman iyi oluyo
gorky Kasım ayında erken rezervasyonlar açılıyor 200lira güvence bedeli var erteletmek iptal etmek için bilginiz olsun en azından yakın tarihte bir sıkıntı çıktığında iptalde edebiliyorsunuz . 8bin tlye almıştık haziranda gittik 25bin TL olmuştu ☺️
Usnac1995 gorky ayyy inanmıyorum:) nasıl bir fark bu. Çok teşekkür ederim bende kasım gibi bakayım ozamna
Nazyapiyo_ya Usnac1995 geçen sene kurbanda 16 bin tl ye gittiğimiz otel bu sene yine erkenden aldık kurbana 46 bin tl ödedik 9 güne 👌 otel çok sevmiştim diye eşim paradan şey yapmamış ama bilseydim verdirmezdim o parayı tamam otel çok iyi ama canım altın kaplamada değil yani