Semaburak FundaAk bize başta erkek demişlerdi Ömer Ali veya Yusuf Ömer istiyorduk benim aklımda birde Bulut ismi vardı Ömer Bulut ta olabilir diyordum Ömer ismi çok hoşuma gidiyor o yüzden 💕💙
Maviii biz Mert koymaya karar verdik ❣️ Tarihçi olmamdan mıdır nedir bilmiyorum ama Orhan Gazi, Saltuk Buğra, Ertuğrul, Emir Süleyman, Tuğrul, Çağrı gibi gibi isimleri çok beğeniyorum 😊
Papatyamoms Maviii bizde Ertuğrul koyacağız :) eşimin isteği ertuğrul olmasa mete istiyordum ama yine bir tarih bizde atalarımızı seviyoruz isim gelince akla karakter yaptığı işler geliyo öyle biri olsun istiyor düşünüyor insan:)
Xoxox Biz oğlumuzun adını “Toprak” koymaya karar verdik. Ama Yiğit, Asaf, Yekta da beğendiğim isimler arasında 💙
EMFE Xoxox bizimde ilk topraktı sonra dalga geçme mevzusundan sonra ilerde sıkıntı çekmesin diye Toprak Aras koydul
Pepito Biz Aras koymaya Karar verdik tatlı oğluşumuzun ismini 🙏💙👶 ama beğendiğim isimler içinde eray tuğran miraç ayaz yaser bunlarda çok hoş bence
Fatmayaz FundaAk ayaz olucak nasipse benim paşamın adı ❣️ Ama inanç ve Arasta hep aklımızda olan isimlerdi