minik_koala_ve_annesi Bu asiyi duydum kizla cevremde de oneren cok ozel oldugu icin bunu devlet karsilamiyor 2 dozdan olusuyor ben yaptirmayi dusunuyorum var mi aranizda yaptiracak olan ya da yaptirip da menmun olan
atlasannesiiii minik_koala_ve_annesi imkanınız oldukça özel aşıları da yaptırın bence benim fikrim bu yönde
uraz_ve_annesi- minik_koala_ve_annesi benimki daha doğmadı ama zamanı gelince hemen yaptırıcam hiç riske atamam geçen ay 16 yaşındaki kaynım geçirdi o bile riskli yaşı geçtiği halde çok zorlandı
Bebekdelisi minik_koala_ve_annesi kesınlıkle yaptır yeğenini rotadan kaybediyorduk canım ben yaptırdım hatta bu sene salgın oldu aşısı olanlar kolay atlattı
Bebekdelisi minik_koala_ve_annesi bide menejit yaptırın varsa imkanınız cünkü artık heryerden turist geliyor ateşlenme cocukta cok olabılıyor her sekılde menejıt yolları açık olabılıyor
minik_koala_ve_annesi atlasannesiiii aynen canim yaptiracagim insallah ben kesin olarak ayni sizin dediginiz gibi bende durumu olanin gercekten bu asiyi yaptirmasi taraftariyim
minik_koala_ve_annesi Bebekdelisi allah korusun canim menenjit asisi ozel mi devlet yapiyor sanki kuzum
Bebekdelisi minik_koala_ve_annesi özel canım maalesef rota gibi devlet karşılamıyor ama koruyuculuk yıllarca sürüyor ömür boyu teyzem 53 yasında mesela menejit geçirdi 3 sene önce allahım düşmanıma vermesın rota ılk bebegıme yaptırdım menejıt yaptırmamıştım bilmiyordum ıkıncıye hepsını yaptırdım
minik_koala_ve_annesi Bebekdelisi 345 tl mis canim 12 aydan sonra oluyormus onuda yaptiririm ben bilmiyordum tesekkur ederim😇
Bebekdelisi minik_koala_ve_annesi hem baxero hem nimerikx iki grubuda yaptır inşallah sifa olsun🤲🏻 Doktoruna göre degısıyor menejit biz 5.ayda basladık 15 ayda bıttı aralıkları dr ayarladı 4 doz olduk
Ayse1608 minik_koala_ve_annesi Bence yaptır canım ben oğluma 2 doz rota 5 doz menenjit yaptırdım.Hastalığa yakalansa bile hafif atlatır.Rota da hiç bilmedi damla şeklindeydi menenjitin sadece son dozu ağır geldi ateş yaptı o kadar.
Mavisperi minik_koala_ve_annesi kesinlikle yaptırın okula başladığı zaman büyü kolaylık oluyo çünkü en çok hastalığı o dönemde kapıyı çocuklar bende yaptırmak istiyorum
Ayse1608 Mavisperi Her yaşta oluyor diye biliyorum hangi aylarda yaptırdığımı tam hatırlamıyorum doktor bebeğin ayına göre ayarlıyor dozları felan
Ayse1608 minik_koala_ve_annesi Rotayı 2 doz menenjitin a tipini 2 doz b tipini 3 doz olduk fakat bunların bebeğe yapıldığı aya göre de değişiyor doz sayısı en iyisi doktora gidip size hangi aylarda ve kaç doz yaptıracağınızı söylemesi
Pheebs Kızlar ben aşıları yaptirabilmek için bebeğime özel sigorta yaptırmayı düşünüyorum ama mantıklı olur mu sizce ücretini ödeyerek aşı yaptırmak mi daha mantıklı olur yoksa direk aşıları da karşılayan bir özel sigorta yaptırmak mi