12345tugba Gebelik kesem 1.29 cm çıktı kaç haftalık oluyor bilmiyorum bilen yardımcı olabilecek var mı doktor da bir şey demedi
Medinedogru03 12345tugba benimde son adetim tarihim 18 mayis ben 7+6 yım ultrasona gore , bebeğinizi gordunuzmu?
Merve201119 12345tugba canım bazı ultrason cihazları cm bazıları mm olarak hesaplar 1.29 cm 12.9 mm ediyor mm olarak hesaplarında bence haftana göre normal doktorundan eğer aksi birsey soylemediyse
Mysmrt 12345tugba canım adet tarihine göre 9 haftalık oluyor. Birkaç tane hamilelik uygulaması var onları kullanırsan son adet tarihine göre günü gününe hesaplayıp her gün bilgi veriyor şu kadar hafta şu kadar gün oldu gebe kalalı diye
12345tugba Mysmrt takip ettiğim uygulamalar var canım ama gebelik kesesi ile uyumlu mu haftam onu bilmiyorum hep soru işareti var kafamda daha kalp atışınıda duymadım😢
Mysmrt 12345tugba anladım onu sadece doktor bilebilir diye düşünüyorum inşallah bir sorun yoktur canım içini ferah tut☺️
Medinedogru03 ne güzel en azından bebeğiniz orda Bana dinletmediler daha çok küçük zararli dediler kalbi icin ama atışını görmüştüm 🥰
12345tugba Htcdyoglu 18 Merve201119 doktor bir şey demedi ama kalp atışını duyamadım ve vajinal muayenede görebildi anca